O femeie s-a întors din vacanță și-a găsit casa complet dărâmată. Firma de demolări a greșit adresa

O femeia din Atlanta a fost sunată în timp ce se afla în vacanță de o vecină, care i-a spus că cineva tocmai îi dărâmă casa. Ulterior, a aflat că firma de demolări a greșit adresa, dar nu i-a transmis nici măcar scuze pentru cele întâmplate, scrie stirileprotv.ro.

Susan Hodgson se gândește acum la ce mai poate face, după ce o companie de demolări i-a dărâmat complet casa din Atlanta, din greșeală, în timp ce ea se afla în vacanță, scrie Insider.

Femeia a spus pentru Associated Press că a găsit la întoarcere doar un morman uriaș de moloz pe locul a ceea ce era când a plecat casa ei.

Sunt furioasă”, a declarat ea. „Mă tot trezesc cu gândul: „Este totul o glumă sau ceva de genul? Sunt doar în stare de șoc”.

Susan Hodgson a povestit că o vecină a sunat-o în timp ce ea era plecată în vacanță și a întrebat-o dacă a angajat pe cineva să-i dărâme casa.

Am spus „nu”, iar ea a spus: „Ei bine, este cineva aici care tocmai ți-a demolat toată casa. Toată a dărâmat-o”, și-a amintit femeia.

Firma și-a dat seama abia la final că a greșit adresa și a demolat altă casă

Când vecina i-a întrebat pe muncitori ce fac, aceștia i-au răspuns urât: „I-au spus să tacă și să-și vadă de treaba ei”.

Proprietara a trimis un membru al familiei să vadă ce se întâmplă, iar când acesta a cerut muncitorilor să-i arate un permis, compania și-a dat seama că a greșit adresa și a demolat casa care nu trebuia.

Era o casă îngrijită, cu iarba tunsă, curtea curată. Toate impozitele sunt plătite”, povestește păgubita.

Femeia a depus un raport de poliție și a vorbit cu avocații, dar încă nu își dă seama ce trebuie să facă mai departe. „Continuăm să căutăm în direcții diferite pentru a vedea dacă se va întâmpla ceva”.

Până astăzi, proprietara a spus că firma responsabilă din Atlanta, ”You Call It We Haul It”, nu a contactat-o ​nici măcar pentru a-și cere scuze, darămite să-i ofere vreo compensație pentru că i-au dărâmat din greșeală casa.

În martie, primăria din Atlanta a demolat din greșeală o casă, apoi a cerut proprietarului să plătească cheltuielile de demolare

Cum vin oamenii, dărâmă proprietatea cuiva și apoi pleacă?!?”, se tot întreabă femeia. „Cum pot crede că totul e în regulă? Mi-aș dori doar să vină să remedieze problema pe care au cauzat-o„.

Într-o declarație presa locală, compania ”You Call It We Haul It” a spus că investighează cazul și lucrează pentru a rezolva incidentul.

Susan Hodgson nu este primul rezident din Atlanta care se confruntă cu un astfel de coșmar.

În martie, primăria a dărâmat casa lui Everett Tripodis, în ciuda tuturor notificărilor și documentelor de demolare care indicau o adresă diferită, a raportat WSB-TV.

Mai mult, acesta ar trebui să achite acum primăriei o factură de 68.000 de dolari reprezentând cheltuieli pentru demolare.

E posibilă o împăcare între frații William și Harry?

Surse apropiate ale lui William și Harry au declarat că ambii frați și-au exprimat dorința de a-și repara relația. Prințul Harry și Prințul William au fost în aceeași încăpere la înmormântarea unchiului lor, Sir Robert Fellowes, săptămâna trecută. Alte surse au afirmat că stăteau la distanță unul de celălalt și nici măcar nu au discutat. Înmormântarea a avut loc aproape de domeniul regal Sandringham din Norfolk, scrie evz.ro.

O sursă a declarat la acea vreme că atât Prințul William, cât și Prințul Harry au fost prezenți, dar nu au vorbit unul cu altul în timpul ceremoniei. De asemenea, sursele au spus că există un singur lucru care poate repara relația lor – familia Spencer. „Toată lumea speră că ar putea exista o intervenție din partea lui Jane sau Charles Spencer care îi va aduce din nou împreună. Va dura ceva timp, dar pare o posibilitate”, a spus sursa.

O posibilă împăcare între William și Harry

Potrivit datelor, Prințul Harry a stat la casa din copilărie a Prințesei Diana în timpul ultimei sale vizite în Regatul Unit. Ducele de Sussex a stat cu unchiul său, Charles, Conte de Spencer, la casa familiei Spencer, Althorp House, Northampton. Prințul Harry și Prințul William s-au certat prima dată în jurul Crăciunului din 2018, când Harry a spus că William nu face suficient pentru a o include pe Meghan în Familia Regală.

Cu toate acestea, lucrurile au ajuns la un punct critic în 2020. Ducele și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la rolurile lor regale și s-au mutat în Statele Unite. Mutarea lor în străinătate a fost urmată rapid de lansarea unei biografii a cuplului. Aceasta a fost urmată de un interviu cu Oprah Winfrey în care cuplul a făcut o serie de acuzații la adresa Familiei Regale.

A urmat apoi documentarul Netflix „Harry & Meghan” și acum cunoscuta lansare a autobiografiei lui Harry, „Spare”. În cartea sa, acesta a dezvăluit unele detalii despre fratele său, inclusiv că acesta l-ar fi împins la podea în timpul unei altercații. Harry a povestit și detalii despre o dispută între Meghan și Prințesa de Wales legată de rochiile de domnișoare de onoare.

Mutarea lui Harry în SUA

De la mutarea lor în Statele Unite, Meghan și Harry au făcut foarte puține vizite în Regatul Unit. Ducele de Sussex a vizitat Regatul Unit pentru a-și vedea tatăl, Regele Charles, în februarie anul acesta și din nou pentru Jocurile Invictus în mai. Cu toate acestea, ducele nu a putut să se întâlnească cu niciun membru al familiei sale în timpul celei din urmă vizite. Motivul din spate a fost o nepotrivire de program.  Meghan nu a fost văzută în Regatul Unit de la înmormântarea regretatei Regine din 2022.

Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece frații par să-și dorească să reia legătura apropiată. „Harry este deschis la reconcilierea cu fratele său. Știe că nu va fi o sarcină ușoară, dar este ceva ce poate fi realizat. William nu este împotriva unei reconciliere cu fratele său la un moment dat. Dar lucrurile ar trebui să înceapă de la zero. Un scenariu nou în care problemele din trecut nu ar trebui să fie menționate” a spus o sursă.

Alei cu bănci, spații verzi, locuri de parcare și iluminat moden. Cum se va transforma bd. Dacia din Capitală

Bulevardul Dacia din Capitală va suferi o transformare! S-a dat start lucrărilor de reabilitare pe tronsonul str. Cuza Vodă – str. Independenței, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Zona, care nu a beneficiat de intervenții sau lucrări de zeci de ani, urmează a fi schimbată la față, prin modernizări ca:

Aleile pietonale reabilitate

Mobilier urban modern

Spații verzi amenajate

Locuri de parcare extinse

Iluminat stradal modernizat

Pavaj tactil pentru persoanele cu deficiențe de vedere

Coborârea bordurilor la nivelul carosabilului

În plus, la intersecția str. Independenței cu bd. Dacia, va fi creat un scuar dedicat recreerii.

Peste 21 700 de moldoveni și-au anunțat intenția să voteze peste hotare

Înregistrarea prealabilă pentru alegerile din 20 octombrie s-a încheiat vineri, scrie tvrmoldova.md.

În total, 21 708 moldoveni și-au anunțat intenția să voteze într-o altă țară, transmite IPN. 

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, cele mai multe înregistrări prealabile anunțate – circa 8 238 – sunt pentru Federația Rusă. Urmează Italia, unde au și-au anunțat intenția de vot 2 499 de moldoveni. 

În Germania au anunțat că vor vota 1 997 de cetățeni ai Republicii Moldova, în Statele Unite ale Americii – 1 451, în România – 1 186, în Marea Britanie – 1 014, în Franța – 1 005, iar în Canada – 833. În celelalte țări, numărul de înregistrări este sub 800.

Înregistrarea prealabilă este unul dintre cele trei criterii folosite de Comisia Electorală Centrală pentru a decide numărul de secții deschise în străinătate. 

În ceea ce ține de votul prin corespondență, implementat în șase țări și pentru care înregistrarea prealabilă a fost obligatorie – numărul solicitanților este de 1 996. În SUA și-au anunțat intenția de a vota prin corespondență 1 087 de moldoveni, în Canada – 584, în Norvegia – 134, în Suedia – 93, în Finlanda – 72, iar în Islanda – 26.

La alegerile prezidențiale din anul 2020, au fost peste 52 de mii de înregistrări prealabile, iar pentru alegerile parlamentare anticipate din iulie 2021, s-au înregistrat prealabil peste o sută de mii de cetățeni moldoveni aflați peste hotare.

Insula din Grecia pe care sunt interzise mașinile. Ce folosesc localnicii
Articolul anterior
Apariție ciudată pe stradă. Un bărbat se plimba cu o pisică moartă la gât, un buchet de flori și mâncând dintr-un cactus
Articolul următor