O încercare grea pentru una dintre cele mai de succes artiste din Romania!

Alexandra-alexandra-stan-33398665-2560-1814111-1Se pare că problemele din viața Alexandrei Stan sunt departe de a se fi terminat. După ce a ajuns pe patul de spital din cauză că a fost agresată fizic de impresarul Marcel Prodan, solista a intrat din nou pe mâinile medicilor.

separator

După acel incident artista a suferit enorm și a rămas cu sechele atât la nivel fizic, cât și emoțional. A fost distrusă de gândul că i s-ar putea interzice să mai cânte vreodată.

alexandra-stan-bataie-31Însă temerile s-au adeverit. Deși își dorește enorm să revină pe scenă, în fața publicului, problemele de sănătate se încăpățânează să nu-i dea voie să facă acest lucru.

Alexandra Stan a ajuns din nou pe patul de spital, după cum avocatul cântăreței, Marius Nada, a confirmat pentru ziarul Libertatea:“I-a fost rău și a trebuit să fie internată. Leziunile Alexandrei necesită tratament continuu sub supraveghere medicală. Și-a făcut o serie de investigații, iar acum așteptăm rezultatele și actele pe care le voi atașa la dosarul ei”.

Cum a avut loc prima întâlnire a Reginei cu strănepotul
Articolul anterior
Cum faci o brățară din scoici?
Articolul următor
Alte articole interesante