O mamă și-a protejat copilul de grindină cu corpul său. Imaginile au devenit virale

O mamă din Australia și-a salvat copilul de grindină cu corpul său. Femeia și fiica sa au s-au pomenit în mijlocul unei tornade periculoase, care a lovit în urmă cu două săptămâni coasta de sud-est a continentului. O furtună cu grindină de dimensiunea unei mingi de tenis a făcut prăpăd.

separator
În orașul Tansey, la nord de Brisbane, casele și fermele au fost distruse. Fiona Simpson se afla în mașină cu bunicul și fiica ei, când grindina uriașă a străpuns ferestrele și le-a lovit. Bucățile de gheață i-au cauzat femeii vânătăi și tăieturi pe fața și pe spate, în timp ce Fiona încerca să își acopere copilul cu corpul său. Femeia a postat o fotografie cu rănile pe facebook. „Am învățat o lecție: nu încerca să conduci în timpul unei furtuni”, a scris ea. Toți trei au fost spitalizați.

O tânără din aceeași zonă a spus că furtuna a fost „îngrozitoare”. „Toți am fugit în casă, totul a zburat, copacii au căzut, acoperișul a fost rupt și aruncat înapoi. Ne-am ascuns sub pat și am așteptat acolo”. În unele regiuni, a fost atât de mult grindină încât străzile și câmpurile erau complet acoperite de gheață. Culturi de grâu, orz și fructe au fost distruse. Peste 10.000 de case au rămas fără energie electrică.

sursa: Daily Mail

Uluitor! 6 momente din zi în care este bine să bei apă
Articolul anterior
Despre sistemul educațional din Finlanda sau cum arată o zi din viața unui elev finlandez
Articolul următor
Alte articole interesante