Premieră la nivel mondial. Israelul interzice comerțul cu blană naturală

Israelul a anunțat că intenționează să interzică cumpărarea și vânzarea blănurilor de animale, cu excepția cazurilor special aprobate, informează BBC.

separator

Ministrul pentru protecția mediului, Gila Gamliel, a catalogat drept „imorală” utilizarea pielii și a blănii animalelor în industria modei.

Industria blănurilor provoacă uciderea a sute de milioane de animale din întreaga lume și implică cruzime și suferință de nedescris. Utilizarea pielii și blănii faunei sălbatice în industria modei este imorală.

Gila Gamliel, ministrul pentru protecția mediului:

,,Peta, organizație care militează pentru drepturile animalelor, a anunțat că a „aplaudat” demersul Israelului. Israelul va deveni prima țară din lume care interzice comerțul cu blană naturală. Până acum, doar câteva orașe din Statele Unite ale Americii și din Brazilia au luat o astfel de decizie. În prezent, orice persoană din Israel care dorește să cumpere sau să vândă blană trebuie să solicite un permis. Conform noilor reguli, acest lucru va fi permis numai în cazurile de „cercetare științifică, educație, instruire și în scopuri religioase sau tradiționale”.

sursa

Anunțul Ambasadei României: Începând de miercuri vor fi reluate ceremoniile de depunere a jurământului
Articolul anterior
Cine moștenește averea lui Kenzo Takada, de aproximativ 100 milioane de dolari
Articolul următor
Alte articole interesante