Previziuni înfricoșătoare ale lui Nostradamus pentru 2022: de la moartea lui Kim Jong-un la război în Europa și colapsul UE

Previziuni lui Nostradamus pentru 2022 nu sunt foarte optimiste: moartea unui dictator, cutremure și cataclisme. După profețiile sale se pare că ne așteaptă evenimente groaznice pentru 2022, scrie avantaje.ro

Filosoful francez a scris 6.338 de profeții, prin care a sugerat când, unde și cum se va sfârși dramatic lumea noastră.

Predicțiile lui Nostradamus continuă să fie o sursă de fascinație

Multe dintre predicțiile lui Nostradamus, cum ar fi ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler, al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, Revoluția Franceză și dezvoltarea bombei atomice au fost interpretate ca fiind corecte și s-au adeverit întocmai.

Nostradamus pare să fi prezis și începutul pandemiei de coronavirus din 2020, potrivit celor care au studiat catrenele.

Se pare că mai mult de 70% din profețiile sale s-au împlinit până acum.

Astrologul francez a murit la 2 iulie 1566, dar profețiile lui au continuat să-i uimească pe cei care îi studiază lucrarea.

MOARTEA LUI KIM JONG-UN

Potrivit interpreților profețiilor, Nostradamus ar fi prezis și moartea dictatorului nord-coreean Kim-Jong Un. În al 14-lea catren din Centuria IV, el a scris: „Moartea subită a primului personaj / Va aduce o schimbare și poate plasa un alt personaj în regat’.

Cei care studiază catrenele lui Nostradamus au speculat că liderul este Kim Jong-Un pe fondul pierderii sale dramatice în greutate din ultimul an și a zvonurilor consistente despre sănătatea lui.

Dictatorul nord-coreean nu a mai fost văzut în public de la o expoziție de rachete în octombrie – cea mai lungă absență a sa din ultimii șapte ani. El a reapărut din nou pe 15 noiembrie – dar a alimentat doar speculațiile despre sănătatea lui.

CUTREMUR DEVESTATOARE

Cel de-al treilea catren din Centuria III a lui Nostradamus se crede că prevestește un cutremur uriaș în Japonia, în 2022. El a scris: „Spre mijlocul unei situații extreme / În adâncurile Asiei se va produce un cutremur.’ Într-adevăr, dacă s-ar întâmpla un cutremur în mijlocul zilei, ar putea provoca pagube teribile și moartea multor oameni. Pe 7 octombrie, un cutremur estimat la o magnitudine de 5,9 la epicentrul său a zguduit regiunea Kanto. Deși pagubele au fost minime, a fost cea mai puternică mișcare seismică ce a lovit capitala Japoniei de la cutremurul și replicile care au devastat regiunea Tohoku pe 11 martie 2011.

RĂZBOI ÎN EUROPA

Una dintre profețiile lui Nostradamus pentru anul care urmează se referă direct la Paris, conform unor interpretări. Capitala Franței ar fi sub asediu – sugerând un război în Europa. Secțiunea care se referă la aceasta spune: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe’. Scene haotice au apărut deja pe străzile capitalei franceze anul acesta, pe fondul revoltelor din cauza restricțiilor Covid. Și, desigur, Parisul a fost atacat în mod infam în 2015 de teroriștii ISIS care au ucis 130 de oameni. A fost cel mai mortal atac asupra Franței după cel de-al Doilea Război Mondial.

CRIZA MIGRANȚILOR

Nostradamus a scris: „Din sânge și foame vine o calamitate mai mare. De șapte ori se opreste la plaja marină / Vor veni de foame, vor da foc, vor lua în captivitate.’ Acest lucru a fost interpretat ca însemnând că războaiele și conflictele armate din lume vor crește probabil doar foamea.

Prin urmare, vor crește fluxurile migratorii. Iar experții cred că atunci când Nostradamus se referă la plaje, el prezice de șapte ori mai mulți imigranți pe plajele din Europa decât în ​​mod normal. Imigrația continuă să fie o dezbatere politică majoră în Marea Britanie și Europa, în special după moartea a 27 de persoane în Canalul Mânecii.

CADEREA UNIUNII EUROPENE

Pentru unii, Nostradamus a prezis, de asemenea, căderea Uniunii Europene – care a fost zbuciumată de probleme de când Marea Britanie a votat Brexit în 2016.

Se citește: „Templele sacre în stil roman / Vor respinge fundațiile oficiale’.

Interpreții subliniază că Tratatul de la Roma, ratificat în 1957, a fondat în esență Uniunea.

Potrivit lui Nostradamus, Brexit-ul a fost doar începutul, iar întreaga Uniune Europeană era destinată să se prăbușească în 2022. S-a sugerat deja că Polonia ar putea fi prima țară care urmează Regatul Unit în afara blocului după o dispută dintre Varșovia și Bruxelles.

ASTEROID

În 2021, o predicție deosebit de proeminentă a fost că un fel de asteroid va lovi Pământul.

„Văd că focul din cer va cădea’, a scris astrologul. Pământul a avut o aproape ratare cu Asteroidul 2021GW4 anul acesta, deși nu a fost considerat o amenințare prea mare de către NASA și nu se potrivea exact cu predicția dramatică a astrologului.

ROBOȚI

Printre previziunile lui Nostradamus pentru 2021 se numără și creșterea inteligenței artificiale.

Pe măsură ce inteligența artificială modernă devine mai avansată în fiecare an, acest avertisment despre discipolii nemuritori capătă un sens foarte real.

Doliu la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. S-a stins din viață artista de cor Angela Isac

S-a stins din viață Angela Isac, artista de cor a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. Un anunț în acest sens a fost făcut de colectivul teatrului, care a adresat un mesaj de condoleanțe.

Angela Isac a activat timp de peste 21 ani în cadrul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, scrie realitatea.md.

„Cu profundă tristețe, colectivul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” anunță trecerea în neființă a doamnei Angela Isac, artista de cor care a fost alături de noi timp de peste 21 de ani. Angela Isac a fost o prezență constantă, fiind înalt apreciată de întreg colectiv al teatrului.

În această perioadă dificilă, dorim să transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor îndurerați. Gândurile noastre sunt alături de voi. Angela Isac va rămâne mereu în amintirile noastre ca o artistă desăvârșită și o persoană minunată. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut întrevederi cu ambasadorii Greciei și Slovaciei

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe, Mihai Popşoi, a avut vineri, 31 ami, întrevederi cu ambasadorul Greciei, Nikolas Krikos, şi cu ambasadorul Slovaciei, Pavol Ivan.

În cadrul discuţiilor cu ambasadorul Nikolas Krikos, Popşoi a salutat deschiderea în acest an a ambasadei Greciei la Chişinău, fapt ce confirmă dinamica ascendentă a relaţiilor bilaterale şi intensitatea dialogului politic la nivel înalt dintre cele două ţări, transmite infotag.md.

 Părţile au apreciat stadiul cooperării economice şi au discutat perspectivele de aprofundare a cooperării în sectorul turismului, în contextul lansării unui zbor direct Atena-Chişinău, precu m şi alte domenii de interes pentru ambele ţări. 

Părţile au reiterat importanţa eforturilor depuse de autorităţile moldoveneşti în vederea demarării negocierilor de aderare la UE şi a sprijinului acordat de Grecia în acest sens. 

În cadrul întrevederii cu ambasadorul slovac, oficialii au discutat subiectele prioritare de pe agenda bilaterală, reiterând starea excelentă a relaţiilor bilaterale. Părţile au subliniat importanţa promovării dialogului interparlamentar şi a cooperării economice şi sectoriale între cele două ţări.

În primele trei luni ale anului curent, salariile din Moldova au crescut cu 14,7%

În primul trimestru al anului 2024, salariul mediu lunar brut a constituit 13.170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de perioada respectivă al anului 2023 și cu 1,7% mai mic față de trimestrul IV 2023.

Biroul Național de Statistică informează că, în primele trei luni ale anului 2024:

  • câștigul salarial mediu lunar brut, la unitățile din sectorul real cu 4 și mai mulți salariați și toate instituțiile bugetare, a constituit 13170,3 lei, fiind în creștere cu 14,7% față de trimestrul I 2023 și cu 1,7% mai mic față de trimestrul IV 2023;
  • indicele câștigului salarial real (calculat ca raport între indicele câștigului salarial nominal brut și indicele prețurilor de consum), față de trimestrul I 2023, a fost de 110,0%, astfel, câștigul salarial s-a majorat în termeni reali cu 10,0%;
  • numărul mediu al salariaților, comparativ cu trimestrul I 2023, s-a redus cu 0,1%.

Cele mai mari valori ale câștigului salarial mediu lunar, în trimestrul I 2024, s-au înregistrat în activitățile:

  • informații și comunicații 32372,5 lei;
  • activități financiare și de asigurări – 24513,5 lei;
  • producția și furnizarea de energie electrică și termică, gaze, apă caldă și aer condiționat – 18522,6 lei.

Cele mai mici valori ale câștigului salarial mediu lunar s-au înregistrat în:

  • agricultură, silvicultură și pescuit – 8201,8 lei;
  • activități de cazare și alimentație publică – 8605,6 lei;
  • artă, activități de recreere și de agrement – 9726,4 lei.

Comparativ cu trimestrul I 2023, câștigul salarial a crescut în toate activitățile economice. Cele mai semnificative creșteri s-au înregistrat în:

  • industria extractivă – cu 23,5%;
  • distribuția apei; salubritate, gestionarea deșeurilor, activități de decontaminare – cu 21,0%;
  • tranzacții imobiliare – cu 19,7%.

Cum arată în prezent fetița supranumită ”Păpușa Barbie”. Fotografiile ei au făcut înconjurul lumii
Articolul anterior
Povestea cutremurătoare a unei mame: „Am avut un vis că eram la înmormântarea fiicei mele. Am dus-o la spital și am aflat că are cancer”
Articolul următor