Primăria Chișinău anunță despre achiziționarea altor 50 de coșuri de gunoi, în valoare de circa 8 mii de lei fiecare

Primăria Chișinău anunță despre achiziționarea a 50 de coșuri de gunoi care vor fi amplasate pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Licitația privind achiziționarea a 50 coșuri de gunoi pentru amplasarea pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cu suma estimativă de 396 mii lei, fără TVA, fost desfășurată pe data de 01.10.2020.

Costul estimativ de 7920 lei per unitate, fără taxa pe valoare adăugată, a fost stabilit consultând catalogul de prețuri de la producător.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, în urma licitației, a fost examinată oferta companiei S.R.L. TORECO, cu suma de 395 mii lei fără TVA (7900 lei pentru o unitate). De asemenea, prețul ofertat implică în afară de valoarea coșului, transportul și instalarea acestora. În rezultatul desemnării acestui agent economic drept câștigător al concursului, a fost încheiat contractul pentru livrarea coșurilor de gunoi în termen de 45 zile.

Containerele stradale de gunoi au un volum de 100 litri și sunt confecționate din materiale rezistente, în stil englezesc. Surse pentru achiziția acestora, în bază de concurs, au fost alocate din bugetul municipal.

Încă 19 persoane s-au stins în urma complicațiilor Covid-19
Articolul anterior
Primele loturi de vaccin anti-Covid-19 vor ajunge mâine dimineață în Ucraina
Articolul următor
Alte articole interesante