Primele imagini ale fiicei lui Cristofor Aldea-Teodorovici la aproape un an de la naştere

La aproape un anișor de la nașterea fiicei sale, Cristofor Aldea-Teodorovici apare într-o fotografie alături de ea şi soţia sa, Iana.

Micuța Doina Aldea-Teodorovici s-a născut acum un an, în data de 12 august. Chiar dacă stă departe de rețelele sociale și nu își afișează viața personală, prima poză cu Doina a fost publicată de soția sa și a adunat zeci de aprecieri, scrie mamaplus.md.

„Noi nu am vrut să-i dăm numele Doina, fiindcă nu am dorit să aibă o legătură directă cu maică-mea. Parcă e o a două Doina Aldea Teodorovici. Nu ne doream să cadă greutatea memoriei părinților mei pe umerii ei… Vreo patru zile am fost nehotărați în privința numelui, dar lana a zis să fie Doina și așa a rămas. Sper ca oamenii să fie mai indulgenți față de ea. Am primit vreo douăzeci de mii de mesaje în care mai mulți mi-au scris să fie următoarea Doina care va cânta despre țară și neam. Mă rog în fiecare seară deasupra capului ei să aibă multă dragoste de oameni și să dăruie dragoste în ce direcție și-ar dori. Important să facă ceea ce îi va aduce plăcere.”, a povestit Cristi Aldea-Teodorovici într-un interviu pentru revista RED.

Dacă te întrebai cu cine seamănă moștenitoarea familiei Aldea-Teodorovici, Cristi spune că are multe trăsături ale bunicului Ion.

Robin Williams a avut cea mai tristă moarte a unei celebrităţi
Articolul anterior
Mor oamenii ca muştele în Algeria
Articolul următor