Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard

Şeful Kremlinului nu e de piatră! Vladimir Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard.

Chiar dacă „Rusia nu crede în lacrimi”, iată că liderul rus are şi el sentimente. Cât de mult l-a afectat moartea apropiatului său!

Ieri, o serie de imagini rare cu preşedintele rus au făcut înconjorul internetului. Vladimir Putin a fost surprins cu ochii în lacrimi şi cu capul sprijinit de sicriul lui Evgheni Zinicev, ale cărui funeralii au fost făcute cu cele mai înalte onoruri, scrie okmagazine.ro.

Fost bodyguard al liderului rus şi numit, mai nou, Ministrul Situaţiilor de Urgenţă, Evgheni Zinicev şi-a pierdut viaţa în timp ce încerca să salveze un bărbat care căzuse de pe o stâncă. Aflat în apropierea locului incidentului, Zinicev a reacţionat imediat, din păcate cu preţul propriei vieţi.

La aflarea veştii, Putin a reacţionat spunând că este o „pierdere uriaşă”, caracterizându-l drept un om cu „o forţă şi un curaj incredibil”. 

Sicriul cu corpul lui neînsufleţit a fost acoperit cu steagul Rusiei, iar la înmormântarea sa au fost prezenţi atât Vladimir Putin, cât şi fostul preşedinte Dmitri Medvedev.

Vizibil afectat, Vladimir Putin s-a rugat şi şi-a sprijinit de două ori capul pe sicriul deschis al lui Evgheni Zinichev, după care a fost deosebit de atent cu familia celui dispărut, prezentându-şi condoleanţele cu empatie văduvei Natalia şi fiului ei, Denis.

Noua parcare de pe strada Ismail, de la înălțime
Articolul anterior
Fructul care ajută împotriva diabetului crește în Moldova
Articolul următor