Rihanna este însărcinată cu al doilea copil

Rihanna, câștigătoare a nouă premii Grammy, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Artista a anunțat vestea odată cu apariția sa de duminică în show-ul din pauza Super Bowl, relatează Daily Mail și CNN. Informația a fost confirmată de un reprezentant al cântăreței pentru The Hollywood Reporter.

 (video) Rihanna a dezvăluit că este din nou însărcinată în timpul concertului din pauza Super Bowl 2023

În vârstă de 34 de ani, artista care a născut primul ei copil în urmă cu nouă luni, a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale atunci când a urcat pe scenă și și-a arătat burtica de gravidă în fața unui public global de milioane de oameni, pe stadionul State Farm din Glendale, Arizona, unde s-au înfruntat Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs.

A fost prima dată când Rihanna a urcat pe scenă din 2018, când a cântat la Premiile Grammy. Îmbrăcată într-o salopetă roșie, Rihanna a început spectacolul suspendată pe o platformă deasupra terenului, în timp ce a cântat hit-ul „Bitch Better Have My Money”.

Platforma a coborât apoi spre teren, unde cântăreața s-a alăturat pe scenă unui grup de dansatori în alb.

Rihanna și-a continuat show-ul cu melodii precum „Where Have You Been”, „Only Girl in the World”, „We Found Love”, „Rude Boy”, „Work”, „Wild Wild”, „Blow it Up”, „All of the Lights”, „Run this Town”, „Umbrella” și „Diamonds”.

Rihanna a devenit mamă pentru prima dată pe 13 mai 2022. Ea și partenerul său, rapperul A$AP Rocky, au păstrat discreția până acum în privința familiei lor și nu au dezvăluit încă numele primului lor copil.

Clienții unor restaurante vor fi taxați dacă nu mănâncă tot din farfurie. Câți bani vor trebui să plătească

Administratorul unui restaurant din Viena, Austria, a decis să introducă o regulă conform căreia clienții care nu mănâncă tot din farfurie vor fi taxați. Aceasta regulă a fost adoptată și de un bar din Elveția.

Este vorba despre restaurantul cu specific chinezesc Lucky Wok, de tip „All you can eat (n.r. – mănânci cât poți), care se află în cartierul Florisdorf din Viena. Clienții care își umplu în exces farfuria și nu termină mâncarea sunt nevoiți să plătească o taxă în valoare de 2 euro.

Exemplul antirisipă a fost urmat de un bar din Baden, Elveția, relatează Blick.

Restaurantul atrage atenția asupra acestui lucru în meniul său: „Atenție! Vă cerem înțelegere! Se vor percepe 2 euro pentru fiecare farfurie rămasă neterminată!”, este scris vizibil pe prima pagină a meniului.

„Dar cine se uită la meniul unui restaurant unde mănânci cât poți?”, s-a întrebat un client după ce o chelneriță l-a atenționat.

„Dacă oaspeții nu își termină mâncarea, atunci este o risipă completă”, a precizat conducerea Lucky Wok. Abordarea „nu este în niciun caz intenționată ca hărțuire”, au explicat proprietarii localului.

Exemplul antirisipă a fost urmat de un bar din Baden, Elveția. Acesta percepe o taxă de 5,1 euro clienților care nu termină ce au în farfurie.

„Eu am învățat că mâncarea este valoroasă, nu o arunci!”, a explicat proprietarul Salman Ghauri, care a crescut în India. „Este foarte important să tratezi mâncarea cu respect. Întotdeauna îmi avertizez clienții de trei ori și oamenii înțeleg asta. Farfuriile se întorc aproape întotdeauna goale”, a spus el.

Cireșele au ajuns să se vândă la bucată, în Londra. Prețul exorbitant al acestora, dezvăluit de o româncă din Marea Britanie

Într-o perioadă în care prețul cireșelor a devenit subiectul glumelor pe rețelele de socializare din România, o româncă stabilită în Marea Britanie a reușit să stârnească un val de surprindere cu informațiile sale. Aceasta a făcut o postare recentă în care a dezvăluit prețul exorbitant cu care se vând acestea în Londra. 

Inițial, discuția a pornit pe o pagină de socializare dedicată diasporei, unde o femeie a descris că a văzut pe internet cum o altă doamnă s-a plâns că în România cireșele sunt cele mai scumpe și că țara este printre cele mai costisitoare din acest punct de vedere. Dorind să verifice această afirmație, românca din Londra a căutat informații și a descoperit o realitate mult mai dură.

Conform informațiilor de la cumpărători, prețurile la cireșe în România variază între 25 de lei pe kilogram la comercianții de pe marginea drumului și 60 de lei kilogramul în piață, cu un preț mediu situat undeva între aceste extreme. Cu toate acestea, prețurile din capitala britanică, au luat-o razna total, spune românca din diaspora.

„Am văzut zilele trecute pe net o doamnă care se plângea că în România sunt cele mai scumpe cireșe și că România e cea mai scumpă țară…
De curiozitate, am căutat și am aflat că, în țară, cireșele de mai se vând cu 60 de lei în supermarketuri și cu 25-30 de lei la comercianții de pe marginea drumului dintr-o comună ploieșteană…”, scrie pentru început femeia.

Robert F. Kennedy Jr., candidat la alegerile prezidenţiale din SUA, a afirmat că un vierme i-a intrat în creier şi i-a mâncat o parte
În timp ce costurile pot părea ridicole în România, o scurtă vizită la celebrul Harrods din centrul Londrei arată că situația poate fi mult mai exagerată. Românca a adus la lumină faptul că la Harrods, prețul unei singure cireșe poate atinge vârful de aproximativ 17-18 lei, sau chiar mai mult. De asemenea, dacă ar dori să achiziționeze un kilogram întreg, ar trebui să facă un efort financiar masiv de aproximativ 900 de lei.

„La „piața” noastră din incinta Harrods (centrul Londrei), să vedeți aici cum stau treburile… Din păcate, nu avem o poză recentă să vă arătăm, dar vă spunem sub cuvânt de onoare: la Harrods e aproximativ 3 lire sterline doar o singură cireașă! Adică vreo 17-18 lei! Iar prețul pe kilogram e fix 165 de lire sterline (zilele acestea).
Fotografia atașată arată prețul din august, anul trecut, în vârf de sezon, cum s-ar spune, când prețul este la cel mai scăzut nivel. Era atunci 150 de lire sterline kilogramul… sau doar 5.40 lire sterline dacă voiai să cumperi două cireșe!”, spune ea pentru Anunțul UK.

Acest cost, deși atât de exagerat încât pare desprins din altă lume, este doar unul dintre aspectele cu care locuitorii din Londra sunt nevoiți să se confrunte, în special în timpul sezonului cireșelor, când prețurile sunt la apogeu.

sursa

Johannes Hahn consideră că Moldova poate deveni membră a UE până în 2030

Comisarul european pentru buget şi administraţie, Johannes Hahn, este convins că Republica Moldova poate deveni membră a UE până în anul 2030.

Oficialul european a făcut această declaraţie răspunzând joi la întrebările jurnaliştilor în cadrul unei vizite la Chişinău, transmite infotag.md.

„Bineînţeles (Moldova poate deveni membră a UE până în 2030 – „I”). Mai este încă de lucru, dar trebuie să spun că „însoţesc” Moldova de mai bine de un deceniu, am văzut „ascensiuni şi declinuri”, dar acum văd doar o tendinţă pozitivă…. Mai este încă de lucru, dar dacă se face la timp, putem începe negocierile reale şi atunci totul este posibil…. Sunt mai mult decât sigur că totul este posibil”, a spus oficialul.

Hahn este încrezător că Moldova va reuşi să facă munca necesară şi să obţină aprobarea Consiliului UE pentru a putea începe negocierile oficiale. El a spus că „temele” pe care Moldova trebuie să le facă se referă la sistemul de justiţie şi la respectarea principiilor statului de drept.

Elevii din Japonia, familiarizați cu tradițiile și cultura Republicii Moldova: Au confecționat mărțișoare și au aflat lucruri curioase despre destinațiile turistice ale țării noastre
Articolul anterior
SUA își îndeamnă cetățenii să părăsească Federația Rusă
Articolul următor