Rochie strălucitoare și zâmbet protector! Angelina Jolie a împlinit 46 de ani și a ieșit la restaurant însoțită doar de cei șase copii ai săi

Angelina Jolie a împlinit 46 de ani și a sărbătorit evenimentul ieșind la o cină la restaurantul Tao din Los Angeles. Ea a fost însoțită doar de cei șase copii ai săi: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 și gemenii Vivienne și Knox, de 12 ani.

În fotografiile obținute exclusiv de DailyMail.com, actrița a fost văzută părăsind restaurantul Tao din LA alături de copii. Pentru așa un eveniment special, actrița și-a schimbat garderoba neagră, gotică, pentru o rochie galben strălucitoare până la genunchi, tocuri nud și o geantă de mână Valentino Alcove.

Angelina – care joacă rolul unui pompier, Hannah Faber, în noul ei film produs de Netflix, și familia ei au purtat măști de protecție.

Pentru Angelina urmează câteva săptămâni dificile. La sfârșitul lunii mai, un judecător a acordat lui Brad Pitt custodia comună a copiilor lor minori după o luptă de cinci ani. O sursă a dezvăluit că Angelina a fost lăsată „dezamăgită” de decizie și a promis că va continua să lupte.

Trei partide anunță proteste la sediul Comisiei Electorale Centrale
Articolul anterior
Greșelile fatale pe care le facem în alimentație și distrug inima. Sfaturi de la specialiștii de la Harvard
Articolul următor
Alte articole interesante