S-a lansat „6ASE”, un serial cu vedete care abordează problemele tinerilor

Pe canalul de youtube „Roton Music TV” a fost lansat cel mai nou serial pentru copii și adolescenți atât din România, cât și din Republica Moldova.

separator

Filmul „6ASE” este produs la Iași de Vlad Baba și atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generației tinere, importanța prieteniei și a unui colectiv unit și puterea unui sistem educațional centrat pe nevoile copiilor.

În serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeții, după ce au fost răpiți de o agenție secretă. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reușesc să treacă de orice obstacole prin super-puterea prieteniei.

Acțiunea celor 7 episoade devine cu atât mai complexă cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliția, profesorii și părinții lor.

Din proiect fac parte mai multe vedete din showbizul românesc, cântăreți, sportivi, actori profesioniști, dar și copii din cadrul școlii de televiziune din Iași.  Printre rolurile importante sunt Cătălin Moroșanu, Mircea Eremia, Lino Golden, Vlad Baba, Dumitru Florescu, Răzvan Popescu (de la Radio ZU România), Erica Moldovan și mulți alții.

Din al doilea episod își va face apariția și celebrul prezentator Dan Negru, care este unul din guest star-urile invitate special în serial.

Proiectul în care s-a lansat și zicala „Negru nu e zgârcit” este despre niște copii și tineri extraordinari care m-au convins să joc în serialul lor ca și guest star. Dar sunt sigur că ar fi reușit să convingă orice mare vedetă internațională să joace în filmul lor datorită energiei și pasiunii pe care o au. De asta merită să stați de 6ASE și să îi vedeți. Asta e generația pe mâna căreia aș lăsa televiziunea, dacă vor mai exista televiziuni când vor fi ei maturi”, a declarat Dan Negru.

6ASE este un serial creat din suflet, realizat la Iași, în orașul meu drag, și este despre și pentru copiii și tinerii atât din România, cât și din Republica Moldova. Acesta expune povestea unei generații care consider că ar trebui să prefere și să acorde o importanță mai ridicată prieteniei, în detrimentul tehnologiei. Mă bucur că am avut ocazia de a colabora la „6ASE” cu nume mari din showbiz, actori profesioniști și copii foarte talentați, cărora le mulțumesc pentru implicarea în acest frumos proiect.”, spune Vlad Baba, producătorul serialului „6ASE”.

Pe lângă Dan Negru, serialul are și alte nume surpriză, printre care și un celebru cântăreț basarabean.

Episodul 2 se va lansa sâmbătă, 7 noiembrie, și se anunță a fi un succes! Mai jos, poți urmări primul episod, dar și trailerul celui de-al doilea episod al serialul #6ASE.

Carantină parțială începând de luni, pe întreg teritoriul României. Restricțiile anunțate
Articolul anterior
Igiena persoanelor imobilizate la pat: iată lucrurile necesare care vă ajută să faceți față situației
Articolul următor
Alte articole interesante