Să-l ajutăm pe Denis Lazaresco. 40 de mii de euro sunt banii care îl pot ajuta, să ducă o viață normală!

Denis este un băiețel din Chișinău, de doar zece ani care are nevoie de ajutorul nostru. Acesta riscă să-și piardă o mână, din cauza unui incident care s-a întâmplat acum o lună, chiar de ziua lui de naștere.

separator
În data de 15 octombrie, Denis împreună cu părinții și prietenii au mers la un local din Capitală pentru a-și sărbători ziua de naștere. Doar că, în timp ce se juca cu alți copii, băiatul a căzut peste o oglindă spartă, care era depozitată lângă vestiar unde aveau acces copiii.

În urma impactului acesta și-a tăiat mâna stângă, care era aproape detașată de corp, ținându-se doar de piele. Până la sosirea ambulanței, Denis a pierdut mult sânge, astfel încât odată ajuns pe masa de operație, medicii au luptat pentru viața lui și pentru a evita riscul de amputare a mâinii.

După ce a fost readus la o stare stabilă, o echipă de chirurgi si microchirurgi au purces la microchirurgia reconstructivă care a durat ore în șir pentru a-i salva mâna. Acum, Denis are nevoie de un tratament îndelungat, chinuitor și extrem de costisitor, care nu poate fi realizat în țara noastră.
Medicii nu pot garanta succesul intervenției chirurgicale care urmează să fie efectuată, bazându-se doar pe faptul că băiatul se află la o vârstă fragedă, ceea ce este un avantaj. Totuși, dacă operația va avea un succes de 90%, copilul riscă sa fie limitat în posibilități pe viitor. Aproximativ 40 de mii de euro sunt necesari pentru reabilitare care va dura ani, dar numai așa, Denis va avea șansa la o viață normală.

Denis are nevoie de susținerea fiecăruia dintre noi pentru a se recupera! În cazul, în care băiatul va beneficia de o asistență medicală necesară, există șansa de restabilire totală.

Cei care doresc să-l ajute pe Denis Lazaresco sunt rugați să acceseze platforma caritate.md !!!

De asemenea, poți expedia un SMS cu conținutul „denis lazaresco” la:

9002 (abonații U͟n͟i͟t͟e͟), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Alege modalitatea prin care poți să donezi aici.

Acest băiat așteaptă să-l ajutăm, o speranță ce îi poate salva mânuța!

O ședință foto exclusivă cu fiica lui Anatol Durbală și a Olesei Sveclă: când fericirea are numele Cassandra!
Articolul anterior
În curând, desfacerea căsătoriei va fi posibilă la notar
Articolul următor