Scandal la un colegiu din Iași! Un profesor este acuzat că ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu o elevă orginară din Moldova

Profesorul în vârstă de 60 de ani s-ar fi îndragostit de una dintre elevele sale și ar fi încercat să o convingă să întrețină cu el relații sexuale. Tânăra însă, nu a acceptat, iar într-un final povestea a ajuns pe masa anchetatorilor. Mai mult, cadrul didactic nu este la prima abatere de acest fel și nu au fost prea mulți cei care s-au mirat când au aflat de intențiile sale.

separator

Acest scandal sexual a explodat de curând, după ce pofesorul a fost trimis în judecată pentru că a vrut să o convingă pe elevă să întrețină cu el raporturi sexuale. Parchetul de pe lâgă Judecătoria Pașcani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a profesorului, pentru hărțuire. Este vorba despre Petrică Angheluș, profesor de sport la Colegiul „Mihail Sadoveanu” din Iași, acuzat și in trecut de hărțuire sexuală.Potrivit informațiilor, profesorul ar fi sunat-o insistent pe studenta din Moldova și a invitat-o la o cafea, dar aceasta a refuzat. Domnul Angheluș nu s-a dat bătut și a continuat, promițându-i haine și bani în schimbul unei relații extrașcolare. Tânara l-a refuzat categoric și a anunțat conducerea școlii.

Învățătorul nu a recunoscut nimic din toate acuzațiile aduse și a dat de înțeles că, la mijloc este vorba despre o înscenare. Mai mult, decât atât, acesta a fost pus față în față cu eleva sa și a spus că totul este o minciună. Acum, rămâne că judecătorii să stabilească dacă ceea ce a sesizat eleva „este” sau „nu” adevărat.

Astfel, procurorii români au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a profesorului pentru savârsirea infracțiunii de hărțuire.Imediat după scandal, profesorul a susținut că nici măcar nu o cunoaște pe elevă cu pricina. Cu toate acestea, câteva inregistrari audio demonstreaza contrariul.

„Vorbesc foarte serios, nu fac mișto, eu sunt om în toata firea, nu sunt un puțoi de ăsta de 18, 21, 25, 19 ani. Sunt om în toata firea și am vorbit foarte serios. Îmi ești draga și aș vrea să ne vedem, să mergem undeva, să îți fac un cadou, un pulovăraș, un bănuș, ca tu îmi ești dragă și știu că și tie îți place viața”, se aude pe înregistrarea în care se spune că ar fi profesorul Petrică Angheluș.

Imediat după scandal profesorul a negat totul în fața jurnaliștilor.

„A venit elevă cu o înregistrare la mine și de față cu doamna director am întrebat-o daca noi doi ne-am salutat sau ne-am văzut. Fata este eleva școlii, nici nu am cunoscut-o până în ziua în care a venit la mine, fizic vorbind. Nu este eleva mea, face educație fizică cu colegul meu, este în clasa 11-a A, este din Republica Moldova”, a spus atunci profesorul.  

Totodată, elevii susțin că profesorul are uneori un comportament ciudat, vorbește urât și face glume cu tentă sexuală. Acum, rămâne de văzut dacă va fi pedepsit de lege pentru ceea ce face.

Sursa

Video!!! Cum să te machiezi ca să pari mai slabă la față
Articolul anterior
Cindy Crawford a dezvăluit exercițiul preferat care o ajută să se mențină în formă
Articolul următor
Alte articole interesante