Scandal! Soția lui Alex Velea reacționează!

ALEX_VELEA_a5e799a97dZilele acestea Revista Ciao!, a publicat o poză precum că

separator
între Alex Velea și Antonia este mai mult decât o simplă relație de prietenie. Ana, soţia lui Alex Velea, a arătat că este destul de deranjată de zvonurile presupusei relaţii pe care soţul ei ar avea-o cu Antonia.

„Eu sunt bine, zâmbesc, sunt bine. Nu vă mai pierdeţi timpul cu prostii”, a spus foarte iritată Ana, soţia lui Alex Velea, pentru emisiunea „Wow biz”, din reacţia căreia este clar că lucrurile nu sunt tocmai bune între ea şi soţul ei, de care s-a despărţit foarte rece şi distant la finalul filmărilor pentru videoclipul „Marfă tare”.

antonia-si-alex-velea-au-petrecut-doua-zile-si-doua-nopti-cum-au-fost-surprinsi_size14De cealaltă parte, Antonia a avut o reacţie liniştită, dar pe măsură ce întrebările legate de legătura ei cu Alex Velea se înteţeau, şi-a cam pierdut cumpătul: „Dacă m-au supărat declaraţiile din ziare? nu, de ce să mă supere? Nu e nimic adevărat. Suntem prieteni.”

„Lumea vorbeşte de mult. E treaba lor, să creadă ce vor. Antonia e o femeie foarte frumoasă, frumoasă rău, are voce bună, arată bine. Suntem prieteni buni.”, a spus Alex Velea la filmarea videoclipului „Marfă tare”, pentru „Happy Hour”.

S-a încheiat idila Andreei Marin
Articolul anterior
S-a rușinat, când a trebuit să explice ce i-au furat hoții!
Articolul următor
Alte articole interesante