Situație complicată pentru profesori: se tem că s-ar putea îmbolnăvi, fiind nevoiți să lucreze având pensiile foarte mici

După lucrătorii medicali, și profesorii ajung într-o situație dificilă. O profesoară din Anenii Noi a publicat un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare. Ea spune că își riscă propria viață, fiindu-i frică să se îmbolnăvească de Covid-19, întrucât pensia nu-i permite să trăiască, dar numai să supraviețuiască.

separator

„În sfârșit, am ajuns acasă, după 2 schimburi a câte 6 ore, ieșită din casă la 07.10, cu 4 măști utilizate…

Și mâine e o altă zi de lucru… Auuuu!!! Mă aude cineva dintre acei de care depinde ceva în țara asta? Ori numai acei care sunt în pielea mea?!

Își amintește vreunul că o bună parte dintre cadrele didactice, ca și mine, sunt la o vârstă, nu vreau să-i spun onorabilă, căci nu ne onorează nimeni? Și am rămâne acasă, dacă pensiile ne-ar permite să trăim, nu doar să supraviețuim. E răspuns la o posibilă replică.

Iar cei mai tineri au familii, copii, părinți în grija lor. Ce poți face acasă după atâtea ore, extenuat, flămând, în plus proiectele pentru ziua de mâine, probe de verificat etc.?! Primii au fost sacrificați lucrătorii medicali. Acum e rândul nostru. Până când???!!!”, se întreabă femeia.

sursa: www.stiri.md

Persoanele care aduc gunoiul la tomberoanele din preajma blocurilor de locuit vor primi amenzi
Articolul anterior
Parlamentul a păstrat indemnizația de 16.000 de lei pentru medicii infectați cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante