Smiley asaltat de fanele moldovence!

Show incediar la o piscină din afara capitalei. Smiley a cucerit încă o dată publicul moldovenesc, prin carisma, ritmul şi hiturile sale. Interpretul a ridicat sute de domniţe în picioare, cântând şi dansând împreună cu ele cele mai în vogă piese, ca “Plec pe Marte”, “Dead man Walking”, ” În lipsa mea”, “Dream girl”, “Preocupat cu gura ta”, dar şi câteva interpretări personale a unor hit-uri internaţionale.

Smiley asaltat de fanele moldovence!

Râvnitul burlac a făcut furori în rândul basarabencelor. Acestea s-au îmbrăcat în cele mai sexy ţinute şi au flirtat toată seară cu unul dintre cei mai doriţi burlaci ai României. Dominţele au stat la coadă înainte şi după concert , numai ca să facă poze şi să-i fure un pupic carismaticului Smiley.

Vezi mai jos cele mai cool poze de la concertul lui Smiley!

Text: Cristina Mihalachi

Cu ce o șantaja un individ pe o tânără de 20 ani din Bălți

Polițiștii în comun cu procurorii din Bălți au curmat activitatea infracțională a unui bărbat, care prin acțiuni de șantaj a amenințat o tânără de 20 ani din Bălți, cu răspândirea pe rețelele de socializare a informațiilor defăimătoare despre viața ei personală, anunță Poliția.

Acțiunile suspectului au fost documentate pe parcursul unei săptămâni, iar la 21 aprilie, în urma măsurilor speciale efectuate de ofițerii de investigații, suspectul de 26 de ani a fost reținut în flagrant, în momentul când primea banii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Șantaj”.
Conform legii penale, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 10 ani, cu amendă de până la 117 500 de lei.
La moment, bănuitul se află în arest preventiv pe un termen de 30 zile.

Cel puțin un mort și 10 răniți după bombardarea unui muzeu în Kupiansk. Volodimir Zelenski denunță un act „barbar”

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a denunțat marți un atac „barbar” al Rusiei asupra unui muzeu din orașul Kupiansk, în nord-estul Ucrainei, o nouă „crimă de război” care, potrivit acestuia, s-a soldat cu cel puțin un mort și 10 răniți, relatează AFP, citat de news.ro.

Ukraine updates: Zelenskyy reports attack on Kupiansk museum – DW –  04/25/2023

Zelenski spune că lovitura a avut loc în centrul orașului Kupiansk, „asupra unui muzeu de istorie locală”, orașul fiind foarte aproape de linia frontului din nord-estul țării.

„Deocamdată, am fost informați despre moartea unui angajat al muzeului și despre zece răniți”, a declarat Volodimir Zelenski pe Telegram. „Există încă oameni sub dărâmături”, a mai spus președintele.

„Toți cei vinovați de aceste crime de război vor fi cu siguranță aduși în fața justiției și nu va exista milă”, a promis președintele ucrainean, criticându-i pe ruși pentru că „ucid ucraineni cu metode absolut barbare”.

„Țara teroristă face totul pentru a ne distruge complet”, spune Zelenski, care promite răzbunare: „Trebuie și vom răspunde!”.

Atacul rusesc a fost efectuat cu ajutorul unei rachete sol-aer S-300 de fabricație sovietică, a declarat pe Telegram Andrii Iermak, șeful administrației prezidențiale.

Kupiansk, la aproximativ 100 de kilometri de Harkov, avea o populație de peste 25.000 de locuitori înainte de război. A fost cucerit de ruși în primele zile ale invaziei, în urmă cu mai bine de un an.

Președintele SUA, Joe Biden, și-a anunțat candidatura pentru al doilea mandat la Casa Albă

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat oficial marți că va candida la alegerile din 2024, cerându-le alegătorilor să îi acorde mai mult timp pentru a „termina treaba” pe care a început-o atunci când a depus jurământul, potrivit Mediafax.

The Biden presidency at two years: Halfway point of a forever war |  Opinions | Al Jazeera

Joe Biden le-a cerut alegătorilor să îi acorde mai mult timp pentru a „termina treaba” pe care a început-o când a depus jurământul și să lase deoparte preocupările legate de prelungirea mandatului celui mai în vârstă președinte american pentru încă patru ani.

Joe Biden, care ar împlini 86 de ani la sfârșitul unui al doilea mandat, mizează pe faptul că realizările sale legislative din primul mandat și cei peste 50 de ani de experiență la Washington vor conta mai mult decât preocupările legate de vârsta sa, notează AP.

El pare să aibă în față o cale ușoară pentru a câștiga nominalizarea partidului său, fără rivali democrați serioși, dar este totuși pregătit pentru o luptă dură pentru a-și păstra președinția într-o națiune amarnic divizată.

Anunțul, într-un videoclip de trei minute, vine la aniversarea a patru ani de când Joe Biden a făcut anunțul pentru Casa Albă în 2019, promițând să vindece „sufletul națiunii” în mijlocul președinției turbulente a lui Donald Trump – un obiectiv care a rămas evaziv.

Connect-R si Kiss FM “Vara nu dorm”!
Articolul anterior
Vă cântă nașul Ion Paladi!!!
Articolul următor