Adriana Proca, fata cu leucemie, a renunțat la păr

Adriana este o tânără care a aflat că suferă de o boală crâncenă, care se agravează de la o zi la alta. Fetița are leucemie, care se tratează doar contra sumei de 127.000 de euro.

separator

Recent, tânăra a renunțat la părul lung pe care-l avea, moment emoționant atât pentru ea, cât și pentru mama ei. Totuși, Adriana este optimistă și este sigură că părul va crește dn nou, iar ceea ce contează acum este să se trateze.


,,Pe data de 09.01.2017 am fost internată în spital cu anemie, însă după puncție am fost transferată la alt spital, eu nu știam de ce, tata îmi spunea că rezultatul de la puncție nu este clar și trebuie să mă trec niște aparate.

Când am ajuns aici și am văzut toți acești copii, am izbucnit în plâns, am aflat că ei sunt bolnavi de leucemie deci și eu sunt. Mi s-a spus că aceasta boala se tratează, însă avem nevoie de o suma enormă de bani, acum prețul vieții mele este de 127.000 $. Din păcate părinții mei nu au așa posibilități. Dacă aveți posibilități, vă rog să ajutați părinții mei să strângă această sumă”, roagă cu disperare fetița.

4808-adriana-1

Pentru a o ajuta pe Adriana, donează pe caritate.md.

Accident cu trei victime și cu intervenția pompierilor pe traseul Chișinău – Orhei
Articolul anterior
Manichiura french modernă, perfectă pentru acest sezon!
Articolul următor
Alte articole interesante