Un grup de tineri a curățat râul Bîc! Iată cum arată acum

Din cauza oamenilor nepăsători față de natură, râul Bîc ajunsese într-o stare jalnică. Mii de sticle, aruncate din ignoranță, pluteau ca o insulă pe suprafața râului poluat.

separator

Cu puțin timp în urmă, am prezentat un material despre dezastrul care domina râul Bîc.

Imagini de groază! Așa arată râul Bîc
19541190f9af56572672ea7e46ac939d

bbf915d159eb2a6d7bb44ac61dfdf81d5c692ade487a422516f0e84775f3bc03Un grup de tineri nu a rămas indiferent față de situația creată. Aceștia s-au implicat într-o activitate pentru a oferi și altora un bun exemplu de solidaritate față de natură.

Activiștii asociației obștești „Urmașii lui Ștefan” au inițiat curățarea râului de sticle și alte deșeuri.

Înarmați cu plase și saci de gunoi, tinerii au adunat toate sticlele de plastic și mizeria din râu. 3

Timp de 3 ore, activiștii au adunat peste 100 saci de gunoi, aruncat în natură din neglijența unora, care au îndrăznit să polueze mediul!

Prin urmare, zona a devenit de nerecunoscut. Tinerii speră că oamenii vor da dovadă de bun simț și vor respecta rezultatul muncii lor!4

sursa foto: www.bloknot-moldova.md

Eurovision 2023: Logo-ul și sloganul lui Liverpool au fost dezvăluite înainte de tragerea la sorți

Ediția din acest an a concursului Eurovision din Liverpool va avea sloganul United by Music” (Uniți prin muzică), cu o ilustrație care prezintă inimi care bat împreună. BBC a declarat că acesta reflectă originile concursului”, care a fost creat inițial ca un experiment de radiodifuziune pentru a uni Europa.

Ediția din acest an va avea loc în Marea Britanie deoarece este prea periculos să fie organizat în Ucraina, care a câștigat în 2022. Steagurile ambelor țări au fost folosite ca sursă de inspirație pentru schema de culori.

O ceremonie oficială de predare-primire, prezentată de Rylan Clark și AJ Odudu, va fi transmisă de la St George’s Hall din Liverpool, marți, la ora 19:00, pe BBC Two. Majoritatea țărilor participante vor afla, de asemenea, în ce semifinală vor concura. Elevii școlilor locale, precum și membri ai comunității ucrainene care s-au stabilit în Liverpool de la începutul războiului, vor fi implicați în tragerea la sorți a alocării.

În semifinalele de pe 9 și 11 mai, publicul va reduce numărul concurenților la 20 de numere, în urma unei modificări a regulamentului, înaintea marii finale de pe 13 mai. Marea Britanie, Franța, Spania, Germania și Italia se califică automat pentru finală datorită sumelor plătite de radiodifuzorii lor pentru a participa. Ucraina va merge, de asemenea, direct în finală ca și câștigătoare din 2022.

În mod normal, învingătorii din anul precedent organizează următorul eveniment Eurovision. Marea Britanie s-a clasat pe locul al doilea datorită lui Sam Ryder în 2022 și spune că Liverpool va găzdui spectacolul din acest an în numele Ucrainei.

În cadrul tragerii la sorți de marți, primarul orașului gazdă de anul trecut, Torino, va înmâna „cheile” Eurovisionului, precum și însemnele oficiale ale competiției.

Ce profeții ar fi făcut Nostradamus pentru anul 2023. Trei evenimente care ar urma să se producă anul acesta

Profețiile lui Nostradamus au fost luate în seamă de specialiști, de-a lungul timpului. Profetul de origine franceză a prezis mai multe evenimente, de la dezastre naturale, la asasinări politice sau războaie, care s-au îndeplinit. Pentru anul 2023 au apărut mai multe scenarii care ar putea să fie posibile.

Profețiile lui Nostradamus au devenit tot mai cunoscute de-a lungul anilor. Deși au fost scrise în secolul al XVI-lea, acestea s-au transforma în adevăruri. Pentru 2023 au fost găsite mai multe profeții care ar putea să se împlinească și ar putea să aducă mari probleme întregii lumi.

Ce profeții ar fi făcut Nostradamus pentru anul 2023

Încălzirea globală ar putea crea tot mai multe probleme în întreaga lume. Într-un pasaj din cartea sa este menționat „că soarele va arde marea strălucitoare: peștele viu al Mării Negre va fierbe.” Cercetătorii au descoperit că peștii consumați de oameni ar putea să dispară din cauza încălzirii globale.

Familia Regală din Marea Britanie va avea de suferit. Nostradamus a prezis că edificiul regal va arde. În ultima perioadă au existat mai multe momente dificile, de la lansarea documentarului cu Harry și Meghan Markle, unde sunt detaliate faptele întunecate împotriva lor. Imaginea familiei regale a fost afectată, iar cartea biografică lansată în această lună a creat un scandal uriaș.

Al treilea război mondial pare că se apropie după spusele astrologului, iar mulți oameni vor pieri din cauza răului. Conflictul din Ucraina a dus la pierderea vieților omenești, dar și crime de război. Acesta război ar putea escalada într-unul mult mai grav, unde, mai multe state să fie implicate.

Bombele nucleare, dacă vor fi folosite, vor duce la o mulțime de catastrofe. Schimbări se anunță și la Vatican în ceea ce privește conducerea. Papa Francisc ar urma să fie înlocuit de un papă tânăr.

Profeții ale lui Nostradamus care s-au adeverit

Nostradamus a oferit în cartea sa „Les Prophéties” publicată în 1555, o viziune asupra lumii care va urma. El a prezis războaie, dezastre naturale, asasinate politice, dar și multe alte aspecte. Profetul a scris despre marele incendiu din Londra în 1666, ascensiunea lui Adolf Hitler, ceea ce s-a și îndeplinit, ajungând unul dintre cei mai de temuți lideri politice și mulți i-au urmat calea. Atacurile de la 11 septembrie 2001 au fost și ele prezise de Nostradamus.

Cine a fost Nostradamus

Michel de Nostradame s-a născut în Franța în anul 1503. El a fost un astrolog și fizician renumit, iar, de-a lungul vieții sale a strâns numeroși discipoli. În 1555 a publicat cartea „Les Prophéties”, volum ce l-a făcut cunoscut în toată lumea. Lucrările sale au fost realizate în catrene, iar multe au fost interpretate greșit. El a reușit să devină tot mai cunoscut, reușind să prezică o mulțime de evenimente ce s-au îndeplinit, scrie spynews.ro.

Modestă și șic! Angelina Jolie a împărțit autografe la Paris, într-o baie de mulțime

Angelina Jolie a creat o adevărată ambuscadă la Paris, în timp ce a vizitat o cunoscută parfumerie.

Celebra actriță a impresionat cu eleganța sa. Valuri de oameni s-au strâns pe Champs Elysees, celebra arteră de lux din capitala Franței, pentru a o fotografia pe Angie și a-i cere autografe, scrie okmagazine.ro.

Fără niciun efort, Angelina Jolie a arătat spectaculos. Diva a purtat o rochie bej, deasupra avea un palton negru cu nasturi aurii, nelipsiții ochelari de soare și o poșetă șic, albă, Christian Dior.

Luni seara, la Paris, Angelina Jolie a vizitat parfumeria Guerlain de pe Champs Elysees. Parizienii s-au bulucit de îndată în zona de lux a Parisului, încât actriței i-a fost greu să mai înainteze printre oameni. A fost ajutată de gărzile sale de corp, în timp ce le zâmbea oamenilor și le semna autografele.

Vedeta de 47 de ani abia a putut să se miște prin baia de mulțime, iar la un anumit moment, a renunțat și la ochelarii de soare pe care îi purta. Cu un stil sobru chic ce o caracterizează, Angelina Jolie a purtat o pereche de pantofi negri cu toc, ce îi evidențiau gleznele-i subțiri. Ca de obicei la evenimente, actrița a optat pentru haine care îi acopereau picioarele aproape în întregime. Este o adevărată lady.

Vedeta pare că și-a dat voie să se mai răsfețe puțin, după o perioadă încărcată, în care a tot deschis acțiuni în instanță împotriva fostului său soț, Brad Pitt.

Acesta pare că a reușit în sfârșit s-o dea uitării și a început o nouă relație cu o femeie tânără și divorțată. Între Brad Pitt și Ines de Ramon, fosta soție a artistului Paul Wesley, s-a înfiripat o idilă de câteva luni. Cei doi au petrecut Sărbătorile împreună și se și afișează public împreună.

Brazilianca are 29 de ani și pare prima femeie care reușește să-l resusciteze social pe chipeșul actor cu care Angelina Jolie a fost căsătorită doar doi ani, dar au avut o relație de peste 10 ani.

Anterior, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Johnny Lee Miller, dar mariajul a durat mai puțin de un an. În 2000, a devenit soția lui Billy Bob Thornton. Nici această căsnicie nu a reușit să depășească pragul de doi ani. În 2005, l-a cunoscut pe Brad Pitt pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. & Mrs. Smith”. Pe vremea aceea, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston.

De ce Mihaela Rădulescu nu o mai atacă pe Andreea Marin în “Uite cine dansează”!
Articolul anterior
Grav accident cu implicarea unui microbuz de rută! 11 oameni au ajuns la spital
Articolul următor