Alexandra Soshnikova și Serghei Golovnea, coregrafii care au câștigat 10 festivaluri internaționale!

Alexandra Soshnikova și Serghei Golovnea sunt coregrafii proiectului “Puterea dansului” al 3-lea an consecutiv. În sezonul 2, participanta care a lucrat cu ei, Anastasia Sahatova, a devenit câștigătoarea proiectului, iar în sezonul 3 și 5, 4 concurenți antrenați de ei au ieșit în finală, printre care, doinița Gherman, care a luat locul 3 și Victor Tvorceschii, care a fost clasat pe locul 2.

separator

IMG_7757 (Copy)

Și în acest sezon, cei doi coregrafi vor munci alături de participanți pentru a obține rezultate frumoase.

Serghei și Alexandra predau lecții de dans, dansează, improvizează, fac coregrafii pentru adulți și copii, lucrează cu profesioniști și amatori, călătoresc, participă la concursuri, spectacole și proiecte internaționale, colaborează cu dansatori, muzicieni, actori, regizori și pictori, sunt implicați în organizarea proiectelor de artă atât din țară, cât și de peste hotare. De-a lungul timpului, au câștigat 10 festivalul internaționale de dans contemporan. Sunt fondatorii Asociației de Dezvoltare a Dansului Modern în Moldova și organizatorii proiectului „week-end de creație pentru copii și adulți”.


IMG_7753 (Copy)IMG_7754 (Copy)IMG_7792 (Copy)IMG_7793 (Copy)

Au predat lecții pentru tineri din Moldova, Ucraina, Belarus, România, Rusia, Franța, Suedia, Israel, Letonia, Estonia, Italia, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Irlanda de Nord și Georgia.

IMG_7755 (Copy)IMG_7756 (Copy)IMG_7791 (Copy)

Idei creative de transformare a pantofilor vechi
Articolul anterior
Cadouri pentru 8 martie la un click distanță. Sortiment bogat și livrare rapidă
Articolul următor
Alte articole interesante