Andreea Marin, alături de logodnic, la Chișinău

Ieri seara, Andreea Marin alături de doctorul Tuncay Ozturk, care i-a devenit și logodnic, au adunat jurnaliștii la o conferință de presă în care au promovat serviciile spitalului din Turcia în care a fost tratată de cancer acum doi ani.

separator
_MG_1633 _MG_1634 _MG_1637

Vedeta TV a fost nevoită să apeleze la clinica Acibadem din Turcia, pentru că acasă, dar și în clinicile de Austria și SUA, nimeni nu îi oferise un răspuns la întrebările ce le avea. 

Întâmplarea a fost să o audă pe Adreea Răducan (multiplă campioană olimpică la gimnastică) vorbind despre experiența sa din Instanbul, când a fost operată la gleznă. Atunci a decis să nu mai stea pe gânduri și a plecat în aceeași direcție. Acolo, a reușit să găsescă nu doar soluția problemelor de sănătate ci și a celor sentimentale.

_MG_1644 _MG_1646 _MG_1648

La clinica din Turcia prezentatoarea a fost supusă unei biopsii, un tip de analiză  care stabilește dacă o formațiune tumorală este de natură malignă sau benignă, semn că a fost suspectată de cancer.

_MG_1651”La Acibadem mi s-a indicat un tip de biopsie de care nu auzisem până atunci și câteva analize în plus. Nu vreau să intru în detalii despre diagnostic, ține de intimitatea mea. Sunt bine acum, știu ce tratament să urmez și, în plus, mi s-a prescris și un mod de viață sănătos, fără să folosesc pastile ajutătoare, ci doar hrănindu-mă într-un fel anume și făcând sport”, mărturisea  Andreea Marin, acum 2 ani pentru presa din România. Atunci, vedeta evita să specifice dacă i s-a depistat sau nu o tumoare în organismul său.

Nu a intrat în detalii nici de astă dată. În schimb nu s-a sfiit să-și țină de mână iubitul sau chiar să vorbească cu drag de el.
“Lucra și el la acea clinică, însă de dragul meu a decis să renunțe. Ce să-i fac, gata, nu mai are scăpare, rămâne al meu”, a spus Andreea.

_MG_1655

Cetățenii care vor să își ia rămas bun de la Spiridon Vangheli o pot face azi, la Biserica Sfânta Teodora de la Sihla

Ministerul Culturii a anunțat programul funeraliilor lui Spiridon Vangheli, Scriitor al Poporului, Laureat al Premiului de Stat, cavaler al Ordinului Republicii.

23 iunie 2024
19.00 – depunerea corpului neînsuflețit al scriitorului Spiridon Vangheli la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”
19.30 – serviciul divin și slujba de pomenire

24 iunie 2024
09.40-09.50 – deplasarea cortegiului funerar de la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla” la Palatul Național
10.00-11.30 – ceremonia funerară
11.30-12.15 – mitingul de doliu
12.30 – deplasarea cortegiului funerar spre Cimitirul Central din strada Armenească. 

Spiridon Vangheli, cunoscut în mod deosebit pentru opera sa „Guguţă”, a încetat din viaţă la doar o săptămână după ce a împlinit onorabila vârstă de 92 de ani, în ziua de 21 iunie 2024. 

Primăria Chișinău organizează o petrecere pentru tinerii absolvenți. Iată unde va avea loc evenimentul

În Parcul „Alunelul” din Capitală va avea loc „Ziua Absolventului”. Evenimentul se va desfășura mâine, 23 iunie, începând cu ora 17:30.

Gala Absolvenţilor 2024, ediţia a III-a, este organizată de Primăria municipului Chișinău, iar în cadrul galei, vor fi premiați câștigătorii concursului „Absolventul anului” cu premii dar și cu diplome de merit, în semn de mulțumire pentru dedicația și munca depusă.

„Sunt invitaţi să participe toţi doritorii, dornici de emoţii pozitive şi voie bună. În special sunt invitaţi elevii care au finalizat clasa a 9, dar şi cei din clasa a 12”, a menționat primarul Ion Ceban.

Atmosfera va fi animată de reprezentațiile muzicale ale unor artiști renumiți precum Cătălin Josan, Guz și Lupii lui Calancea. De asemenea, „Gala Absolvenților – 2024” va continua cu un disco party animat de un DJ, unde toți participanții vor putea să se distreze și să danseze pe ritmurile muzicii moderne, sărbătorind astfel sfârșitul unei etape din viață și începutul unui nou capitol.

Trei luptători de karate din Republica Moldova au fost medaliați cu aur la un turneu organizat în România

Tinerii luptători de karate Kyokushin, din Florești, au impresionat la un turneul internațional, organizat în România. Fiecare dintre cei nouă sportivi participanți a obținut câte o medalie, dintre care trei sunt de aur.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi persoane făcând arte marţiale

Aur au obținut Patricia Lungu, Matvei Gustoi și Mihai Carauș. Alți trei sportivi basarabeni au ocupat treapta secundă a podiumului de premiere, la care se adaugă încă trei luptători medaliați cu bronz, potrivit TVR Moldova.

 La turneul desfășurat în județul Tulcia, din România, au participat aproape 400 de sportivi din cinci țări. 

Evenimentul a ajuns la a zecea ediție.

Ce conţine cu adevărat pateul de ficat din conserve?
Articolul anterior
Penelope Cruz într-o nouă colaborare cu brandul Loewe!
Articolul următor