Andreea Marin, alături de logodnic, la Chișinău

Ieri seara, Andreea Marin alături de doctorul Tuncay Ozturk, care i-a devenit și logodnic, au adunat jurnaliștii la o conferință de presă în care au promovat serviciile spitalului din Turcia în care a fost tratată de cancer acum doi ani.

separator
_MG_1633 _MG_1634 _MG_1637

Vedeta TV a fost nevoită să apeleze la clinica Acibadem din Turcia, pentru că acasă, dar și în clinicile de Austria și SUA, nimeni nu îi oferise un răspuns la întrebările ce le avea. 

Întâmplarea a fost să o audă pe Adreea Răducan (multiplă campioană olimpică la gimnastică) vorbind despre experiența sa din Instanbul, când a fost operată la gleznă. Atunci a decis să nu mai stea pe gânduri și a plecat în aceeași direcție. Acolo, a reușit să găsescă nu doar soluția problemelor de sănătate ci și a celor sentimentale.

_MG_1644 _MG_1646 _MG_1648

La clinica din Turcia prezentatoarea a fost supusă unei biopsii, un tip de analiză  care stabilește dacă o formațiune tumorală este de natură malignă sau benignă, semn că a fost suspectată de cancer.

_MG_1651”La Acibadem mi s-a indicat un tip de biopsie de care nu auzisem până atunci și câteva analize în plus. Nu vreau să intru în detalii despre diagnostic, ține de intimitatea mea. Sunt bine acum, știu ce tratament să urmez și, în plus, mi s-a prescris și un mod de viață sănătos, fără să folosesc pastile ajutătoare, ci doar hrănindu-mă într-un fel anume și făcând sport”, mărturisea  Andreea Marin, acum 2 ani pentru presa din România. Atunci, vedeta evita să specifice dacă i s-a depistat sau nu o tumoare în organismul său.

Nu a intrat în detalii nici de astă dată. În schimb nu s-a sfiit să-și țină de mână iubitul sau chiar să vorbească cu drag de el.
“Lucra și el la acea clinică, însă de dragul meu a decis să renunțe. Ce să-i fac, gata, nu mai are scăpare, rămâne al meu”, a spus Andreea.

_MG_1655

O moldoveancă va apărea în noul serial internațional The Power

Tînăra actriță Cătălina Cazacu face parte dintr-o nouă producție internațională. Moldoveanca apare într-un episod din noul serial The Power, care va fi lansat pe 31 martie.

Filmările au avut loc în 2021, spune Cătălina.

„Am o noutate pentru voi. În iunie 2021 am avut frumoasa ocazie de a face parte din distribuția serialului The Power. Vă povestesc mai multe după apariția serialului. Acum vă las cu Teaser-ul postat de cei din producție în care apar și eu”, a scris actrița, conform unimedia.info.

Serialul The Power este bazat pe cartea cu același titlu. Printre actorii principali din producție se numără Toni Collette, Toheeb Jimoh, Halle Bush. Moldoveanca va apărea în episodul 5.

Maia Sandu va merge în Găgăuzia pentru a planta copaci

Preşedintele Maia Sandu va participa sâmbătă la o acţiune de plantare a copacilor care va avea loc în autonomia găgăuză.

Maia Sandu merge să planteze copaci în Găgăuzia

Acest lucru a fost anunţat de secretarul de presă al preşedintelui, Irina Gotişan, transmite Infotag.

Campania de plantare face parte din Programul naţional de extindere şi refacere a pădurilor şi se desfăşoară în toată ţara, iar cetăţenii, agenţii economici şi autorităţile publice sunt încurajaţi să participe, a menţionat Gotişan. 

Potrivit ei, preşedintele nu are programate întâlniri cu conducerea Găgăuziei, astfel că vizita este „o manifestare a unei poziţii civice de îmbunătăţire a calităţii mediului şi de atenuare a efectelor schimbărilor climatice în Moldova”. 

Fotografii uimitoare surprinse în Moldova! În țara noastră au sosit lebede și rațe sălbatice

Pentru că e anotimpul reînvierii și toate păsările migratoare se reîntorc pe meleagurile moldave, Inspectoratul pentru Protecția Mediului a publicat o serie de fotografii rare cu păsări, surprinse la Cantemir.

Imagini rare cu lebede și rațe sălbatice, surprinse la CantemirPoza: Facebook/Inspectoratul Pentru Protecția Mediului

Din aceste fotografii se poate observa că un stol de rațe sălbatice aterizează pe malul unui lac, unde se află deja câteva lebede, transmite diez.md.

Mai jos regăsiți câteva dintre aceste fotografii.

Ce conţine cu adevărat pateul de ficat din conserve?
Articolul anterior
Penelope Cruz într-o nouă colaborare cu brandul Loewe!
Articolul următor