Protejatul Lenuței Burghilă, din stradă- la „Românii au talent”

Eduard Dopireac, moldoveanul care cântă la harpă pe străzile din Europa, a reușit să obțină trei de “Da” din partea juraților de la “Românii au Talent”, potrivit deschide.md

separator

Muzicianul a ieșit în fața publicului cu harpa și cu o dansatoare din formația „Romii Moldovei”, care a fost criticată de Mihaela Rădulescu. Aceasta a crezut că dansatoarea este cea care a venit să-și demonstreze talentul.

„Dansezi aiurea, nu se potrivește melodia cu dansul. Duceți-vă acolo peste Prut și dansați așa dansuri”.

Andra, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis i-au apreciat talentul și l-au trecut în semifinală.

Instrumentistul le-a mulțumit celor care îl susțin, în special producătorului Lenuța Burghilă.

„Mulțumesc tutror celor care m-au susținut, am fost contactat de mai multe ori de organizatorii acestui concurs, care au aflat despre mine din presa din România, dar nu am avut curaj să încerc fără susținerea lor. In mod special, îi sunt recunoscător Lenuței Burghilă care a acceptat să fie producătorul meu și care a venit în aceste zile să mă ajute cu promovarea la Iași” .

Prestația lui Eduard Dopireac va putea fi urmărită în ediția din ianuarie, 2015 a  emisunii „Românii au talent” .

Sursa: http://www.deschide.md/

 

Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, urează echipei noastre succes la Eurovision cu un cover live la piesa „Soarele și Luna”

Soprana Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, și-au surprins urmăritorii cu un moment deosebit. Cele două au făcut un cover la piesa ,,Soarele și Luna” cu care Pasha Parfeni va reprezenta Moldova la concursul internațional „Eurovision Song Contest”.

„Sa-l sustinem pe @pashaparfeni la @eurovision. Pasha Parfeni, noi te sustinem! Anul asta aduceti-ne Eurovisionul acasa! Soarele si Luna”, a scris soprana în descrierea filmulețului.

Momentul i-a lăsat cu fiori pe internauți. Cele două voci au fost acompaniate chiar de Ana, la pian.

,,Două picături de apă, atât de frumoase și talentate… vă urmăresc cu drag”, ,,Bravo și succes Pasha”, au scris admiratorii virtuali.

Interpretul Vasile Macovei și-a cerut iubita în căsătorie

Vasile Macovei și iubita sa, Vlada Popov, se pregătesc să facă pasul cel mare.

Noutatea a fost dezvăluită de Vlada, tânăra a publicat un mesaj pe Instagram, în limba engleză: „I said YES for de rest of my life” (trad. „Am spus Da pentru tot restul vietii mele”).

Pe fundalul unui decor superb și romantic, interpretul i-a oferit în dar iubitei sale inelul prețios și un buchet imens de trandafiri roșii. Amintim că, în prezent, Vasile Macovei este stabilit în Marea Britanie.

Vasile Macovei și-a refăcut viața personală după divorțul dureros de Cristina Bolboceanu, care a avut loc în 2018. Din primul mariaj, interpretul are doi fii.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, unde s-a calificat pe locul 2.

Moldoveanul Serghei Uscov a obținut argintul la European Club Championships

Luptătorul de taekwondo din Republica Moldova, Serghei Uscov, a cucerit medalia de argint la European Club Championships, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia.

El a obținut patru victorii în lupte cu sportivi din Italia, Turcia și Franța, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Serghei Uscov, care este calificat la Jocurile Europene de la Cracovia, a cedat în finală în fața sportivului azer Gashim Magomedov.

Cum să îți îndrepți părul fără placă. Video
Articolul anterior
70% dintre oameni sunt infectaţi şi nici măcar nu ştiu!
Articolul următor