Ileana Lazariuc: ”Duc o viață destul de banală, ai putea crede că mi se întâmplă tot felul de lucruri”

Deși mulți ar crede că duce o viață precipitată, Ileana Lazariuc, ca și orice soție și mamă a doi copii, se învârte mai mult în jurul familiei. Anul acesta, fostul fotomodel a lansat pe piața românească showroom-ul Dwome, unde pasionații de modă pot găsi articole unicat la prețuri accesibile.

separator
Ileana_Lazariuc_foto_ciao_130505292401401600

E greu să crezi că o soție de milionar s-ar simți bine acasă, între patru pereți. Dar, fiica Anastasiei Lazariuc menționează de fiecare dată că îi place să se dedice soțului și copiilor. Uneori, familia îi fură tot timpul, astfel încât nu reușește să ajungă nici la muncă:

„Zilele astea nu am reușit să trec pe la magazin, pentru că am foarte mult de treabă, însă îmi ocupă destul de mult timp. Îmi place această idee și mă bucur că piața din România a primit destul de bine ideea.”, a conchis Ileana Lazariuc.

Nu-și dorește să revină în lumea mondenă. Acum, mai deloc nu este văzută pe la petreceri. Doar dacă este vorba de evenimente dedicate modei, care se intersectează cu business-ul ei. Și este foarte secretoasă în detalii, atunci când jurnaliștii încearcă să o descoase de picanterii legate de soț și copii.

Copiii mă solicită, e greu să explici cuiva. Treci prin tot felul de probleme, dar la sfârșitul zilei ești împlinită. Se întâmplă multe lucruri legate de ei, trebuie să-mi fac un jurnal ca să nu uit detaliile.

Iarna, voi petrece alături de mama și familia mea, în România.”, este tot ce a reușit să scoată reporterul Cancan.ro de la Ileana Lazariuc

Sursa

Forumul anual al femeilor a adunat peste 500 de femei din Moldova
Articolul anterior
Descoperire: Trăiesc în tine și cântăresc peste 2 kilograme!
Articolul următor
Alte articole interesante