Irina Rimes și-a schimbat look-ul! Vezi cum arată acum

După ce zilele trecute și-a surprins plăcut fanii cu o piesă scrisă pentru Andra, și care promite să devină hit, moldoveanca Irina Rimes uluiește din nou. De această dată, artista și-a anunțat prietenii cu privire la o nouă schimbare de look, căci așa este potrivit pentru un artist, să experimenteze mereu și cu imaginea sa, nu doar cu vocea.

separator

Andra a lansat piesa scrisă de Irina Rimes!
16995969_1343431382380665_849550085591060059_n

,,Asteptarea a luat sfarsit! Va place noul meu look? <3”, a scris Irina într-o postare pe contul personal de Facebook

Fanii s-au arătat încântați de noul look al artistei, menționând că pe aceasta o prinde bine și bretonul scurt, dar și nuanța în care și-a colorat părul.

Irina Rimes este o tânără talentată din Moldova, care a cunoscut succesul peste Prut datorită piesei “Visele”. Interpreta nu se oprește aici, ci continuă să-și pună ideile în practică pentru a ajunge acolo unde-și dorește.

Irina Rimes: “Vreau să ajung sus de tot și să cobor doar atunci când voi dori eu”
16251706_1317028951687575_7429383126619034261_o

Un penitenciar din Moldova apare într-un serial lansat de Netflix

Netflix a lansat al șaselea sezon din seria „În interiorul celor mai dure închisori din lume”. Primul episod din noul sezon spune povestea deținuților din Penitenciarul de la Rezina. Circa o treime dintre pușcăriașii de acolo își ispășesc pedepsele după ce au fost condamnați la detenție pe viață.

În film, deținuții povestesc despre condițiile din celule și mărturisesc crimele grave pentru care au fost la închisoare pentru restul vieții, transmite tv8.md.

„În interiorul celor mai dure închisori din lume” este un documentar de televiziune produs de Emporium Productions din Londra și disponibil pe Netflix.

Documentarul prezintă viața în cele mai dure închisori din întreaga lume, mai ales din perspectiva prizonierilor, dar incluzând și perspectiva gardienilor și a altor persoane care interacționează cu sistemul penitenciar. Sezonul 1 a fost găzduit de jurnalistul irlandez Paul Connolly.

Video:

Un spectacol în memoria artistei Lidia Bejenaru va avea loc, marți, la Palatul Național

La Palatul Național ”Nicolae Sulac” din capitală va avea loc mâine, la ora 18.00, spectacolul cu genericul ”M-a cuprins un dor…”, in memoriam Lidia Bejenaru.

Decorată post-mortem: Artista Lidia Bejenaru-Botgros va deveni cetățean de  onoare al raionului Sîngerei | Unica.md

Pe scenă va evolua Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros, alături de invitații săi: Gheorghe Zamfir, Irina Loghin, Cristian Pomohaci, Mioara Velicu, Ionuț Fulea, Viorica Macovei, Nicușor Iordan, Valentina Cojocaru, Nicolae Glib, Ioana Căpraru, Mihai Ciobanu, Nicolae Ciubotaru, Ion Paladi, Lilia Roșca, Tatiana Jacot, Mihaela Tabură, Mariana Dobzeu, Cristian și Corneliu Botgros.

Svetlana Loboda vine cu un concert la Chișinău! Veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Ucrainei

Artista ucraineană Svetlana Loboda va susține un concert la Chișinău. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2022, la Palatul National „Nicolae Sulac”.

Svetlana Loboda este o cântăreață, prezentatoare TV și compozitoare ucraineană, cunoscută și sub numele de LOBODA. Este artistă de onoare a Ucrainei din anul 2013.

Toți banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați Ucrainei.

Cei care își doresc să achiziționeze bilete pot afla detalii AICI.

Dăm startul unei noi ediții ”Slăbește sănătos” – cea de-a XII-a ediție! Este una atipică, deorece vor participa și persoane publice
Articolul anterior
Anastasia Lazariuc: ,,Am iubit-o foarte mult pe mama”
Articolul următor