Membrii juriului Eurovision luați la “puricat”! Cine sunt ei, de fapt?

Producătorul a trecut prin sită fiecare membru al juriului de la Eurovision. Chiar dacă toți cei 3 artiști ai lui au intrat în finală, Serghei Orlov se arată deranjat de opiniile celor din juriu.

separator

 “Membrii juriului. O remarca și putina etică.

…Și in juriul din acest an nu există aproape niciun compozitor cunoscuț și artist remarcabil, selectarea juriului din acest an a devenit o durere de cap reală pentru organizatori. Cred că aceasta este cauza ca niciun artist din top zece al Republicii Moldova, cu excepția SunStroke Project, nu a participat la selectia nationala din acest an. Sunt sigur ca toți membrii juriului sunt experți în domeniile lor, în muzică populară – Zinutsa Julea, jazz și muzică evreiască- Dumitru Miller și așa mai departe, dar nu înțeleg ce legatura are aceasta cu Eurovision-ul?  

Ieri la dezbaterile televizate, renumitul producator Vlad Kostandoi a spus: “Nu vreau ca la Eurovision-ul din acest an sa ne reprezinte artiști cunoscuți, deja consacrati. Voi vota pentru nume noi.” Reiese din cele spuse de Costandoi că nu conteaza piesa, muzica, voce, recunoașterea unui artist în Europa? Cel putin pentru el nu conteaza. Esential este daca esti sau nu cunoscut? Acest lucru este deosebit de ciudat să aud de la producatgorul Vlad Costandoi, care a fost reprezentant exclusiv SunStroke Project în țările CSI.  

Dacă domnul Iurie Badicu, care a plasat SunStroke Project pe locul cinci, poate fi înțeles și nu am pretentii la el, aceasta e viziunea fostului producător a remarcabilului grup „Acord” și tot Iurie Badicu este autorul hit-ului lui Boris Koval «Fata care nu ma Lasa», deci cred ca Badicu si-a castigat dreptul de a avea o opinie grea.

 Pe cand opinia membrului juriu din Israel, Dumitru Miller care a plasat SunStrokeProject pe ultimul loc, nu poațe fi explicata. Sau poate cei de la Cartea Records Eurovision, sau chat-urile din Norvegia, Suedia, posturile de radio din 20 de țări europene au înnebunit? Apropo, în documentele oficiale, domnul Miller este listat Dirijor al Orchestrei Filarmonicii de Stat din orașul Ashdod (Dumitru Miller – Dirijor de stat Filarmonicii Orhcestra din Ashdod, Israel). Am încercat sa găsesc cel puțin unele informații cu privire la această orchestra. Nici pe internet și nici consulatul Israelului – nu ofera absolut nicio dovadă ca aceasta orchestra ar exista! Dar am găsit un cont «Impressive Flight Orchestra Tararam» pe un popular hosting youtube. Liderul acestei orchestre, care oferă servicii pentru nunti”

Adrian Beldiman – compozitor, redactor-șef la redactia muzicala Radio Moldova. Nu sunt foarte familiarizat cu munca sa, dar cine este interesat poftim, acest link:

https://www.youtube.com/watch?v=nmaG_-ZsfVM

Poate el a scris un număr foarte mare de melodii care au spart internetul și lumea muzicală a Moldovei, judecand dupa numarul de vizulizari! …

Faptul că, în calitate de membru al juriului, el își permite să jurizeze, o participanta minunată Cesara, care este si angajata redactiei muzicale Radio Moldova, unde lucrează redactor-șef domnul Beldiman! Din interes vedeti ce nota a pus domnul Beldiman, Cezarei… subliniez, cred că Cesara este una dintre cele mai strălucite cântărețe de la noi, suntem prieteni cu ea și soțul ei, dar aici vorbim despre moralitate, care, probabil, nu este foarte europeana la eroul acestui pasaj.

Cred că destul despre trist …”

De ce n-a ajuns Cezara în finala Eurovision!
Articolul anterior
Lili Lozan a gătit o salată de post din fasole
Articolul următor
Alte articole interesante