Pe 24 și 25 februarie te așteaptă cea mai tare experiență în domeniul nutriționist. Specialistul în Macrobiotică – Kenneth Prange și soția sa, bucătar cu experiență vastă în mâncărurile pregătite din produse organice și sănătoase – Angela Agrati-Prange, vor susține o prezentare însoțită de un masterclass pe tema ”Sănătate autentică și nutriție. Mâncare pentru întinerire și longevitate”. Nu rata cel mai important eveniment de detox, mâncare organică și rețete vegane!
Vei avea parte de 2 zile intense de cursuri oferite de specialiștii în mod de viață sănătos și vegan, dar și de masterclassuri practice, cit si veti putea gusta din pauzele de cafea si prinz, pregatite special pentru aceasta ocazie
În prima zi vei avea următorul program:
10:00 – 11:30 Curs ”Energetica mâncării” cu Kenneth Prange
11:30 – 12:00 Coffee Break (vegetarian)
12:00 – 13:30 Curs ”Sănătatea acid-alcalină” cu Kenneth Prange
13:30 – 15:00 Prânzul (vegetarian)
15:00 – 17:00 Masterclass ”Bucătăria de fiecare zi pentru sănătate și longevitate” cu Angela Agrati-Prange
În a doua zi vei avea următorul program:
10:00 – 11:30 Curs ”Reținerea poftelor de mâncare” cu Kenneth Prange
11:30 – 12:00 Coffee Break
12:00 – 13:30 Curs ”Echilibrează-ți greutatea natural” cu Kenneth Prange
13:30 – 15:00 Prânzul (vegetarian)
15:00 – 17:00 Masterclass ”Bucătăria de fiecare zi pentru sănătate și longevitate” cu Angela Agrati-Prange
Kenneth Prange, profesor și consultant în domeniul sănătății, are o experiență de peste 40 de ani, având cunoștințe aprofundate în principiile macrobioticii, a mâncării și efectul acesteia asupra organismului. Kenneth și-a făcut studiile timp de 7 ani la Institutul Macrobiotic de la Berlin, devenind naturopat, urmând apoi studiile în medicina tradițională chineză. De 25 de ani oferă consultanță nutrițională în toată Europa, fiind unul din puținii specialiști de pe continentul european.
Angela Agrati-Prange este un bucătar macrobiotic de excepție, spcializându-se în bucătăria curativă. Peste 30 de ani de experiență în bucătăria macrobiotică și vegetariană au dus-o prin restaurantele din toată lumea, oferind consultanță și fiind bucătar personal pentru multe celebrități. Anul Angela a lansat o carte cu rețete vegetariene, din produse organice, în limba rusă. Cartea va fi disponibilă spre vânzare în cadrul evenimentului.
Prețul unei zile de Curs + Masterclass este de 48 Euro. / 2 zile 96 euro
Pentru informații și rezervări apelați-ne la 068 940 001 și 062 122 220.
Specialiștii vor oferi și consultații private pentru doritori: 90 minute la prețul de 90 Euro.
O lecție privată de culinărie va costa 200 Euro.
Este necesară o înscriere prealabilă pentru aceste consultații. Ele sunt valabile doar în intervalul aflării oaspeților la hotel – 24-25 februarie seara.
Oaspetii care au procurat tichete, vor avea 10% reducere la unul din brunch-urile organizate de BERD’S
Atenție, numărul de bilete la eveniment este limitat!