Un magician din Moldova i-a amuzat și pe cei mai serioși jurați de la iUmor!

Andrei Andronachi i-a smuls un zâmbet și lui Cheloo, juratul care râde foarte rar. Tânărul din Cahul i-a amuzat pe toți, iar numărul de magie aproape că nu a contat.

separator

Magicianul le-a oferit juraților câte o carte de joc, după care a ghicit-o pe fiecare în parte. De asemenea, tânărul a ieșit pe scenă cu o veveriță de pluș, pe nume Pufik, care era în căutare de soție.

„Să știi că fetele sunt ușor impresionate de timpii care știu să se joace cu veverița”, a spus Mihai Bendeac la finalul numărului de magie-comică.

sursa

Uimitor! Roboți programați de studenții de la UTM ca să danseze hora

Un grup de studenți de la Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, au reușit să programeze doi roboți, astfel încât aceștia să danseze hora.

Inedit: Doi roboți au fost programați de studenții de la UTM să dansezeFoto: Fb.com/USAID Moldova

Studenții au explorat capacitățile roboțeilor, pe nume NAO, la laboratorul de robotică CIRCLE de la UTM.

„Roboții au venit în familia UTM-ului recent prin intermediul programului „Tehnologiile viitorului”, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. Studenții noștri și-au manifestat acest interes, au studiat ce pot ei, conform instrucțiunilor, chiar și ceea ce nu scrie în instrucțiuni, explorând capacitățile acestor roboți”, a explicat Dumitru Ciorbă, decanul  Facultăţii Calculatoare, Informatică și Microelectronică de la UTM, în cadrul emisiunii „Telemagazin”.

Studenții care și-a manifestat interesul de a explora roboțeii sunt Arina Carauș, Virgiliu Vîlcu, Vladislav Ccorcodel. Ei spun că a fost o experiență interesantă, dar și complicată pe alocuri. La moment, tinerii spun că își doresc să studieze mai detaliat roboțeii, pentru că aceștia au capacități mai mari și pot face o mulțime de lucruri.

Pe lângă dans, roboții pot discuta între ei, fac flotări, răspund la întrebări, dar au și capacitatea de a recunoaște fețele oamenilor și de a reacționa în anumite moduri.

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, persoane în picioare şi interior
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane în picioare şi interior

Loredana Groza, după despărțirea de Andrei Boncea: „Nu mă interesează unde stă el”

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea stă pe buzele tuturor de ani de zile, însă nici unul dintre soți nu a confirmat despărțirea. Lori a jonglat cu eleganță cu subiectul, iar Boncea este rar văzut în public pentru a putea fi întrebat direct. Iată, însă, că prima persoană din familia artistei care vorbește despre divorț este tatăl Loredanei, poetul Vasile Groza, scrie libertateapentrufemei.ro.

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte mondene în ultimii ani, deși nu a avut niciodată o bază reală, ci doar speculații. Ce-i drept, cei doi soți nu s-au mai afișat împreună, au vieți complet separate, dar sunt o echipă pentru fiica lor, Elena Boncea, acum în vârstă de 25 de ani.

Iată că, după ani de speculații, apare prima persoană din familia Loredanei Groza (52 de ani) care face lumină pe acest subiect. Este vorba despre tatăl solistei, poetul Vasile Groza (86 de ani).

Loredana Groza și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu

Tatăl Loredanei Groza a confirmat că Loredana Groza și Boncea s-au despărțit, fără să detalieze însă dacă și când au divorțat.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru canca.ro. Solista și producătorul de film s-au căsătorit pe 10 iunie 1998, chiar de ziua de naştere a Loredanei. Boncea era pe atunci director executiv al Media Pro, iar după doar o lună, pe 14 iulie, solista o aducea pe lume pe fiica lor, Elena. Naș de cununie și de botez le-a fost Florin Călinescu.

Tatăl Loredanei a mai lămurit un aspect despre fiica ei, și anume are sau nu Lori operații estetice? „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro.

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Cum arată părinții Cristinei Gheiceanu!
Articolul anterior
Nata Albot nu se oprește să ne surprindă! 4 motive de ce ar trebui să mergi la „Lecția sa de maternitate”
Articolul următor