Unde își încarcă mondenii bateriile! Vacanțe de lux

Mondenii de acasă, au muncit  un an întreg fără a neglija vreun eveniment pentru ași permite o vacanța luxoasă. Aceștia au început deja să îşi afişeaze pe internet destinaţiile mai mult, sau mai puţin exotice.

Valentin Uzun și-a luat fiica și a plecat în vacanță. Iar drept destinație a ales Bulgaria. Interpretul va lipsi o săptămână din vizorul jurnaliștilor.

Valentin Uzun

Ian Ceban a fost plecat în vacanță în Israel tocmai pe o lună. Tânărul a reușit să viziteze mai multe obiective turistice.

Ian Ceban 3 Ian Ceban Ian Ceban.jpg 2

Olia Tira este în vacanță prin Europa de câteva zile. Prima destinație a fost Italia, iar acum este în Franța.

tira 2 tira 3 tira

Adrian Ursu a plecat într-o escapadă  împreună cu soția, tocmai în Grecia.

irina negara 2 irina negara 3 irina negara

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Ei sunt noii prezentatori Prima Oră! Iată cine va lua locul Liliei Lozan și al lui Eugen Bulgaru

Matinalul ,,Prima Oră” de la Prime TV are noi prezentatori, după ce Lili Lozan și Eugen Bulgaru au anunțat că se despart de emisiune.

În fața spectatorilor, vor apărea Elena Calistru, fostă reporteră în cadrul aceleeași emisiuni, și actorul Cristian Perepeliuc.

Potrivit producătorilor TV, noul sezon va începe pe 9 octombrie, la ora 6 dimineață.

Avertizarea OMS: Telefoanele mobile te pot îmbolnăvi de cancer
Articolul anterior
Cum și unde se odihnește Anastasia Volocikova
Articolul următor