Brad Pitt şi Kate Hudson sunt împreună

După ce Angelina Jolie pare să-și fi regăsit fericirea în brațele lui Jared Leto, se pare că și Brad Pitt vrea să-și refacă viața și să dea o nouă șansă iubirii. Actorul trăieşte o poveste de dragoste cu Kate Hudson. Populara actriță Goldie Hawn, mama lui Kate, a confirmat că Brad Pitt şi fiica sa sunt împreună și au o relație pe care doresc să o oficializeze, relatează agerpres.ro

separator

Brad-Pitt-and-Kate-Hudson

De câteva luni circulă zvonul că Brad Pitt a regăsit iubirea în brațele actriței Kate Hudson după divorțul de Angelina Jolie. Deocamdată cei doi actori nu au confirmat această relație, dar nici nu au dezmințit-o. De fapt, relația lor pare să se fi consolidat în această perioadă grea prin care a trecut actorul, deoarece Kate l-a sprijinit foarte mult.

Mama actriței susţine că „Brad și Kate sunt foarte uniți în ultimul timp și că relația lor este foarte romantică”.

Ceea ce a început ca o simplă prietenie între Brad și Kate a mers mai departe, iar acum cei doi sunt din ce în ce mai apropiaţi și par să fi intrat într-o nouă etapă care ar putea duce la întemeierea unui cămin.

Atât Brad cât și Kate au copii din relațiile anterioare, iar Kate s-a arătat entuziasmată de întemeierea unei familii numeroase, prin declaraţiile sale:

„Îmi doresc mulți copii. Între patru și șase. Îmi place nebunia. Îmi place haosul. Îmi place să râd împreună cu ei”, a mărturisit actrița.

Papa Francisc, internat în spital cu bronșită

Papa Francisc urmează să se afle mai multe zile în spital, a spus Vaticanul luni, 17 februarie, adăugând că medicii de la spitalul Gemelli din Roma au fost nevoiți să-i schimbe tratamentul, din cauza unei „situații clinice complexe”, scrie Europa Liberă.

Serviciul de presă al Vaticanului a spus că rezultatul testelor efectuate în ultimele zile au relevat nevoia unui nou tratament, din cauza evoluției bronșitei de care suveranul pontif suferă, a scris Reuters.

„Toate testele efectuate până în prezent indică o imagine clinică complexă, care va necesita o perioadă adecvată de spitalizare”, se mai spune în comunicatul emis luni.

În vârstă de 88 de ani, Papa se confruntă cu bronșită de mai bine de o săptămână, fiind internat vineri, 14 februarie, la spitalul Gemelli din Roma.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a spus că pontiful „este într-o stare bună”. El nu a precizat dacă papa suferă de o infecție bacteriană sau virală, dar a spus că o actualizare a stării sale de sănătate va fi emisă pe parcursul zilei de luni, 17 februarie.

Medicii pontifului i-au recomandat anterior odihnă completă, fapt pentru care Papa Francisc nu a mai putut susține rugăciunea săptămânală de duminică pentru pelerinii din Piața Sfântul Petru și nici să conducă o masă specială pentru artiști cu ocazia Anului Jubiliar al Bisericii Catolice.

Duminică, 16 februarie, Vaticanul descria starea lui ca fiind „stabilă”.

În timp ce se afla în spital în weekend, papa a continuat să-i sune aproape zilnic pe membrii unei parohii catolice din Gaza, a transmis televiziunea italiană Mediaset.

Unul dintre membrii parohiei a spus că Francisc a sunat atât vineri, cât și sâmbătă și era „în stare bună”, dar suna „puțin obosit”.

Vaticanul a anulat și vizita papei la studiourile de film Cinecitta din Roma, programată pentru luni.

„Mulțumesc pentru afecțiunea, rugăciunea și apropierea cu care mă însoțiți în aceste zile”, a scris papa pe X duminică.

În 2023, Francisc a avut un caz grav de pneumonie, părăsind spitalul după 3 zile și recunoscând diagnosticul după externare, a notat AP. El a fost atunci internat de urgență, după ce a avut dificultăți de respirație și o durere ascuțită în piept.

Emisarul SUA pentru Ucraina: Nicio pace nu va fi impusă liderului de la Kiev!

Generalul în retragere Keith Kellogg, emisarul președintelui american Donald Trump pentru Ucraina și Rusia, a subliniat luni că niciun acord de pace nu va fi impus Kievului, iar eventualele garanții de securitate oferite de Washington pentru o viitoare forță europeană de menținere a păcii urmează să fie discutate ulterior, conform Reuters.

Oficiali americani de rang înalt, inclusiv secretarul de stat Marco Rubio (dar nu și Kellogg), se vor întâlni marți, la Riad, cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov pentru a discuta despre încheierea războiului din Ucraina și relațiile dintre Rusia și SUA.

Kellogg, care a precizat că va merge la Kiev să se întâlnească cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski în această săptămână, a declarat la sediul NATO din Bruxelles că un acord „nu va fi impus unui lider ales al unei națiuni suverane”.

De asemenea, el a menționat că discută cu aliații europeni, care doresc să participe la negocieri, dar a subliniat că nu este practic ca toate părțile să fie prezente la masa discuțiilor.

Oficialii europeni au fost surprinși de recentele acțiuni ale administrației Trump de a atrage Rusia, care a început o invazie la scară largă în Ucraina în urmă cu aproape trei ani, fiind confruntată cu sancțiuni occidentale și izolare diplomatică.

Washingtonul a trimis un chestionar capitalelor europene pentru a întreba ce ar putea face pentru a sprijini securitatea Kievului, aducând astfel o urgență în discuțiile dintre aliații europeni despre cum să reacționeze la schimbarea politicii americane. Liderii din Franța, Marea Britanie, Germania, Danemarca, Polonia, Italia, Spania și Olanda, împreună cu înalți oficiali ai NATO și ai Uniunii Europene, au avut o reuniune de urgență la Paris.

Marea Britanie, Suedia și Germania au declarat că sunt deschise să trimită forțe de menținere a păcii în Ucraina, cu condiția unui mandat clar și acceptabil. Mulți oficiali au subliniat că ar lua în considerare trimiterea de trupe în Ucraina doar dacă SUA ar oferi o garanție de securitate. Întrebat dacă SUA vor oferi o astfel de garanție, Kellogg a răspuns: „Am fost cu președintele Trump, iar politica a fost întotdeauna: Nu iei nicio opțiune de pe masă”.

„Discuțiile despre eventualele garanții de securitate vor avea loc înainte de finalizarea oricăror discuții și acorduri”, a explicat Kellogg. „Răspunsurile la aceste întrebări vor fi stabilite pe măsură ce ne apropiem de finalizarea procesului”, a concluzionat el.

Cel puțin zece persoane au murit și alte opt au fost rănite după ce s-a prăbușit o clădire

Zece persoane au murit şi alte opt au fost rănite luni în prăbuşirea unui imobil în capitala Egiptului, au anunţat media de stat egiptene, transmite AFP, potrivit Agerpres. Ambulanţe au fost trimise la faţa locului, în cartierul popular Kerdasa, unde echipe ale apărării civile căutau dispăruţi sub dărâmături, potrivit publicaţiei Al-Akhbar Al-Youm, scrie digi24.ro.

Martori au declarat pentru această publicaţie că „explozia unei butelii de gaz” a provocat prăbuşirea, iar anchete ale poliţiei sunt în curs.

Reglementările în materie de construcţie sunt aplicate în mod inegal în metropola tentaculară Cairo, cu o populaţie de peste 26 de milioane de locuitori. În acest oraş au avut loc în ultimii ani mai multe prăbuşiri de imobile soldate cu morţi, atât din cauza stării precare a unora dintre clădiri, cât şi din cauza nerespectării reglementărilor în materie de construcţie.

Natural, ecologic și autohton! Ce lenjerie creează Marina Pohilenco
Articolul anterior
Alimente despre care nu știai că le poți congela
Articolul următor