Ce ținută a purtat Melania Trump la festivitățile de Paște de la Casa Albă?

Prima Doamnă a Americii a strălucit în rochia ei roz ,,prăfuit”, purtată cu ocazia festivităților de Paște organizate ieri la Casa Albă.

separator
gallery-1492453380-hbz-melania-easter-lead

Melania Trump, care va împlini 46 de ani pe 26 aprilie, a îmbrăcat o rochie lungă din material fin, creația Hervé Pierre, la care a asortat o pereche de balerini în aceeași nuanță, în timp ce părul ei a fost lăsat lung, coafat natural.vvmelania-trump-easter-2Prima Doamnă le-a citit copiilor povești în Aripa de Sud a Casei Albe și a asistat alături de Donald și de fiul ei, Barron, la tradiționala cursă de rostogolit ouă vopsite.Captură

Ceremonia anuală de rostogolire a ouălor de Paște datează din anul 1878 și este găzduită în mod tradițional de Prima Doamnă a Americii.melania-trump-easter

sursa

Un aeroport din Italia a introdus FaceBoarding la îmbarcarea în avion, un sistem de recunoaștere facială

Aeroportul Milano Linate nu face excepție de la avansarea tehnologică, introducând recent un serviciu inovativ numit FaceBoarding.

Acesta permite pasagerilor să utilizeze exclusiv recunoașterea facială pentru accesul la controalele de securitate și la îmbarcarea directă în avion de la poarta de îmbarcare, scrir rotalianul.com

FaceBoarding, care nu este obligatoriu, a fost dezvoltat de SEA, compania care administrează aeroporturile din Milano Linate și Malpensa, în colaborare cu Thales, o firmă specializată în sisteme de securitate biometrică.

Serviciul este un sistem sigur, simplu și rapid, care oferă o alternativă la procedurile tradiționale de check-in și îmbarcare, propunând un parcurs fluid și fără necesitatea prezentării documentelor fizice la fiecare etapă.

Pasagerii nu vor fi obligați să utilizeze acest serviciu, va fi un traseu care va merge în paralel cu cel clasic. Îl vor putea folosi cei care s-au înregistrat anterior.

Utilizatorii trebuie să urmeze câțiva pași, precum citirea Politicii de confidențialitate și acordarea consimțământului pentru prelucrarea datelor personale, înregistrarea cărții de îmbarcare și a documentului electronic.

Ulterior, ei se identifică printr-un proces de recunoaștere facială la o cameră dedicată, ceea ce le permite să acceseze apoi coridoarele speciale către avion.

În viitorul apropiat, SEA plănuiește să simplifice și mai mult procesul prin introducerea unei aplicații mobile care va elimina necesitatea prezentării fizice la chioșcurile de înregistrare, permitând înregistrarea facială direct de pe dispozitivul mobil.

Această tehnologie este deja adoptată de companii aeriene precum Ita Airways și Sas, deschizând calea pentru o experiență de călătorie mult mai rapidă.

FaceBoarding promite nu doar eficiență, dar și un nivel ridicat de securitate, asigurându-se că doar pasagerul înregistrat poate avea acces la avion.

Două dive ale muzicii au lansat o piesă împreună! Prima colaborare între Delia și Antonia

Delia și Antonia au lansat un videoclip întâmpinat cu entuziasm de fani. „eRai” a fost compusă de Delia și Alex Cotoi, cu versuri scrise de artistă.

Piesa „eRai” face parte de pe albumul Deliei care se numește „Flex“ și care include 13 piese: „Gustul care te fură”, „OTZL GLTZ”, „Lololo”, „Sirena Apelor”, „Nu pot”, „Flex”, precum și colaborările cu HVNDS pentru „SKNDL”, „Tot ce vrei” cu Adrian Despot”, „Jimmy Samurai” cu Oana Matache, „Fără Te merau” cu Connect-R, „Cum am știut” cu Killa Fonic și „Cum era” cu NANE.

Olena Zelenska și Dmitro Kuleba, în vizită în Serbia

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a sosit duminică într-o vizită în capitala Serbiei, Belgrad, împreună cu ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba, aceasta fiind prima dată când o delegație ucraineană la nivel înalt vizitează Serbia de când Rusia a lansat campania militară împotriva Ucrainei.

Alături de prima doamnă a Serbiei, Tamara Vucic, și de ministrul Kuleba, Olena Zelenska a făcut un tur al Belgradului și a vizitat fortăreața medievală Kalemegdan, relatează agenția Tanjug, citată de Reuters, notează Agerpres.

De asemenea, soția președintelui Volodimir Zelenski a asistat la semnarea unui acord de cooperare între universitățile din Belgrad și Kiev.

Serbia, care aspiră să adere la UE, a condamnat încălcarea integrității teritoriale a Ucrainei în urma agresiunii militare ruse lansate în februarie 2022, dar a refuzat până în prezent cererile statelor occidentale de a se ralia sancțiunilor contra Rusiei, țară cu care menține legături tradiționale de prietenie.

În schimb, Serbia a preluat mii de refugiați ucraineni, a oferit Kievului ajutoare umanitare și a promis asistență pentru operațiunile de deminare a teritoriului ucrainean în cadrul viitoarelor eforturi de reconstrucție post-război.

Potrivit unui raport al Pentagonului declasificat anul trecut, Serbia ar fi furnizat de asemenea arme și muniții Ucrainei, în pofida relațiilor sale apropiate cu Rusia.

În perioada scursă din 2022, președintele sârb Aleksandar Vucic s-a întâlnit cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski de trei ori în cadrul unor reuniuni internaționale, ultima lor întâlnire având loc la Tirana (Albania) în februarie.

Cum să porți salopeta în sezonul cald
Articolul anterior
Anastasia Fotachi s-a clasat pe locul 7 din 60 la „Miss Eco Best Resort Wear 2017”
Articolul următor