Dima Bilan a pozat nud. Fanele sunt în extaz!

Interpretul

separator
își incită fanele în fiecare zi cu poze provocatoare. Mai întâi, Dima a postat o fotografie într-un halat alb, care-i lasă doar picioarele la vedere.

985495

Pentru că mai multe admiratoare i-au scris că are picioarele foarte sexy, Bilan a hotărât să se dezgolească de tot. Acesta și-a arătat și celelalte părți ale corpului, care nu sunt mai puțin sexy.

Mă dă în călduri”, a scris o fană. „De ce nu se fotografiază și cum face dragoste…”, a adăugat o admiratoare indignată.

Secretarul general al NATO va ține un discurs neplanificat, în această seară

Șeful NATO, Jens Stoltenberg, va ține, pe 30 septembrie, un discurs la sediul Alianței. Potrivit unui comunicat al NATO, adresarea acestuia va începe la ora 19:00.

Rusia cere NATO să nu admită Ucraina. Stoltenberg: „Nu acceptăm un sistem  în care marile puteri decid ce fac alte țări”

Anunțul vine după ce vineri, 30 septembrie, președintele rus Vladimir Putin a semnat decretul de anexare a regiunilor ucrainene Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie, dar și după ce liderul Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că a semnat cererea de aderare accelerată a Ucrainei la NATO.

Republica Moldova nu recunoaște tentativa de anexare ilegală de către Federația Rusă a celor patru teritorii ucrainene, aflate sub ocupație, ca urmare a războiului injust.

„Țara noastră reafirmă sprijinul ferm pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, în granițele sale recunoscute internațional”, menționează ministrul de Externe, Nicu Popescu.

Criza economică mondială și inflația îi afectează și pe bogați. Topul Forbes a suferit schimbări. Vezi cine sunt miliardarii lumii

Criza economică mondială și inflația îi afectează nu doar oamenii de rând, dar și pe cei mai bogați. În topul Forbes sunt vizibile o serie de schimbări. Averea netă totală a celor mai bogați 400 de americani se ridică la 4 000 de miliarde de dolari, în scădere cu 11% față de anul trecut.     

Fiţe de miliardar. Cum arată o zi din viaţa oamenilor putred de bogaţi

Unul dintre puținii care nu par a fi afectați de problemele economice actuale este fondatorul SpaceX, Elon Musk, care a ocupat pentru prima data locul de frunte în clasamentul Forbes. Averea lui a crescut cu aproximativ 60,5 miliarde de dolari în acest an, datorită saltului de 11% al acțiunilor Tesla, dar și după ce a primit o nouă rundă de finanțare pentru SpaceX. 

Musk l-a detronat astfel pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos, care a ajuns pe locul doi. Bezos a înregistrat pierderi semnificative după ce acțiunile companiei au scăzut cu 27 de procente.  Top trei a fost completat de Bill Gates, cofondatorul Microsoft.

Printre cei reveniți în clubul de elită al Forbes se numără legenda curselor de mașini Roger Penske, cofondatorul Uber Travis Kalanick și Donald Trump.  În schimb, cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, aflat anul trecut pe locul 3, a ieșit din top 10 pentru prima dată din 2015.

El este cu 76,8 miliarde de dolari mai sărac decât în urmă cu un an, fiind miliardarul din topul Forbes care a pierdut cei mai mulți bani în acest an. 

sursa

Raport: Scurgerile la gazoductele Nord Stream au fost cauzate de explozii echivalând cu „sute de kilograme” de TNT

La originea celor patru scurgeri de gaze din conductele Nord Stream din Marea Baltică se află explozii submarine echivalând cu „sute de kilograme” de TNT (trinitrotoluen), a indicat vineri un raport oficial al Suediei şi Danemarcei, transmis Naţiunilor Unite, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Înaltul Reprezentant al UE, despre scurgerile de la gazoductul Nord Stream:  „Vom sprijini o investigație menită să stabilească claritatea deplină.  Orice deteriorare deliberată a infrastructurii energetice a Europei va  primi un răspuns

„Magnitudinea exploziilor a fost măsurată la 2,3 şi, respectiv 2,1 pe scara Richter, adică probabil echivalentul unei încărcături explozive de sute de kilograme”, indică cele două ţări scandinave într-o informare adresată Consiliului de Securitate al ONU, care se reuneşte vineri, la New York, la cererea Rusiei. „Toate informaţiile disponibile arată că aceste explozii sunt consecinţa unui act deliberat”, apreciază Suedia şi Danemarca într-o scrisoare adresată secretarului general al ONU, fără a indica un eventual responsabil.

Sursa şi autorul exploziilor rămân necunoscute, Washingtonul şi Moscova declinându-şi ambele orice fel de responsabilitate, notează AFP. Scurgerile au fost descoperite luni în apele internaţionale la est de insula daneză Bornholm.

Două se situează în zonele economice exclusive ale Suediei, iar celelalte două în cele ale Danemarcei. Pe fondul conflictului în Ucraina şi al tensiunilor între Rusia şi ţările occidentale, daunele provocate gazoductelor- instalaţii strategice între Rusia şi Germania – sunt la originea unor impresionante efervescenţe ale apelor la suprafaţă, cu diametre de la 200 la 900 de metri.

Navigaţia în aceste zone, precum şi survolarea lor sunt interzise. Potrivit documentului danezo-suedez, cele două scurgeri din gazoductul Nord Stream 1 ar trebui să se oprească duminică. Data la care s-ar putea opri scurgerile din Nord Stream 2 rămâne incertă.

Consorţiul Nord Stream AG, care operează gazoductele, a indicat într-un comunicat joi seara că ar putea „începe să evalueze daunele provocate gazoductelor când va primi autorizaţiile oficiale necesare”, adică „atunci când presiunea în gazoducte se va fi stabilizat, iar scurgerea de gaze va fi încetat”.

Sunt femeie, iar zona mea erogenă este creierul
Articolul anterior
Tatiana Heghea, alături de iubitul ei, într-un pictorial fierbinte
Articolul următor