Dmitrii Shepelev, primul interviu la TV despre Janna Friske și fiul lor

După ce a lansat cartea biografică a Jannei Friske, Dmitrii Shepelev a acceptat să vorbească, în premieră, în cadrul emisiunii „Pusti Govoryat” despre boala interpretei, relația lor și despre fiul, Platon.

separator

htyt

Monumentul Jannei Friske este gata, însă rudele sunt nemulţumite de rezultat

„Sunt ani foarte complicați în viața mea, mai ales ultimul un an și jumătate, după ce Janna a decedat. Sigur, acum mă simt mult mai bine, foarte încet totul revine la normal. Mă întreb: de ce și pentru ce?, la fel ca și oamenii care suferă de cancer și se întreabă același lucru când află diagnosticul. Însă, la aceste întrebări niciodată nu sunt răspunsuri. Oricum, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi s-a întâmplat pentru că este o experiență enormă, care m-a schimbat total. Acum, sunt cu totul alt om. Nu cel care am fost cu 2 ani în urmă, cu 5 ani… Acum, cel mai important pentru mine este Platon, el a fost colacul meu de salvare. Când ești cu copilul, nu ai dreptul să-ți torni un pahar de vin în plus, nu ai dreptul să plângi în hohote, nu ai dreptul la depresie, nu poți să pleci undeva, nu poți să-ți permiți să te relaxezi… pentru că ai un copil, pentru că ești tată.”, a declarat Shepelev în cadrul emisiunii.

Amintim că în cartea întitulată „Janna Friske”, showman-ul povestește cum a reușit să treacă peste una dintre cele mai mari tragedii din viața sa și să accepte pierderea persoanei iubite.

Fundaţia de Binefacere Caritas Moldova lansează campania de Crăciun „Dăruieşte lumină”
Articolul anterior
Fii eroul unui copil! Vino la concertul O seară de Folk şi ajută copiii din R. Moldova, care suferă de pe urma abuzului şi neglijării
Articolul următor
Alte articole interesante