Egor Kreed, despre relația cu moldoveanca Xenia Deli: ”Așa a vrut să mă învețe minte”

Într-un interviu pentru emisiunea „vDudi”, Egor Kreed a povestit despre povestea de dragoste dintre el și Xenia.

separator

 „A fost una dintre cele mai frumoase relații. Nu știu cum să explic, dar chiar a fost un moment magnific. Îmi aduc aminte cum a intrat în localul în care eram și eu, atunci m-am gândit: Wow! Asta e tot de ce am nevoie și acei fluturași din stomac au început a zbura.”
Cei doi au făcut cunoștință pe Instagram.
„Ne-am întâlnit în Los Angeles. Am stat cam o oră, ea mi-a plăcut enorm. Mi-a zis că trebuie să plece, că o așteaptă iubitul. Atunci am întțeles că am doar o singură șansă. I-am spus să mergem în Hollywood și să stăm de vorbă. Am mers acolo, iar a doua zi ea s-a despărțit de iubitul ei și am început o relație.”

Egor marturisește că relație lor nu a fost una simpla.

„Ea atunci se filma în clipul lui Justin Bieber și era chemată la diverse interviuri și o întrebau de el. Întotdeauna când ieșeam undeva și o suna Justin, ea nu raspundea. Eu mereu am fost adeptul modului de viață discret și nu mi-am afișat niciodata iubita, iar ei asta nu i-a placut. Ea nu înțelegea de ce nu vreau sa fac publică relația noastră. Într-o seară trebuia să ne întâlnim ca să-i fac cunoștință cu sora mea și ea nu raspundea la telefon. Am sunat-o pe sora ei, nu știa nimic. Am sunat-o și pe ea într-una până pe la vreo 2-3, dar așa și nu mi-a răspuns. Când m-am trezit dimineața, am văzut pe Instagram și apoi pe toate site-urile pozele postate de Justin cu Xenia mea. Au petrecut seara împreună. I-am scris cp asta e tot. Bye. Ea mi-a explicat ca așa a vrut să mă învețe minte. Pe urmă mi-am adus aminte de ce a procedat așa. Ma întâlnisem și eu cu o prietenă de-a mea din Los Angeles și ei asta nu i-a plăcut. Și-a cerut scuze și mi-a spus că a vrut doar să-mi demonstreze ceva și că între ei nu a fost nimic.”

Cât despre căsnicia modelului basarabean cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, Egor crede că totuși s-ar putea ca Xenia să fie îndrăgostită de soțul ei.

 „Ea este foarte frumoasă și nu cred cp ar sta cu cineva doar pentru bani.”, a conchis artistul.

Doi magistrați, numiți de CSM în cadrul Colegiului pentru selecția și evaluarea judecătorilor

CSM a numit doi noi judecători în Colegiul pentru selecția și evaluarea judecătorilor. Dumitru Racoviță și Ghenadie Mîra au fost aleși în urma unui concurs încheiat astăzi, scrie tv8.md.

Dumitru Racoviță este judecător la Judecătoria Ungheni, iar Ghenadie Mîra președinte interimar al Curții de Apel Centru, fosta Curte de Apel Chișinău.

În cadrul concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante de membru al Colegiului pentru selecția și evaluarea judecătorilor, din rândul judecătorilor, s-au înscris 6 candidați. Trei dintre ei, Stanislav Grosu, de la Judecătoria Bălți, Eugeniu Beșelea, de la Judecătoria Chișinău, și Vitalie Pîslariuc, de la Judecătoria Orhei, au depus cereri de retragere din concurs.

Vladislav Schibin, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, intervievat în ședință, nu a primit susținerea CSM.

Pe 19 decembrie, Adunarea Generală a Judecătorilor i-a ales în acest colegiu pe Ion Talpa – președintele Curții de Apel Nord, Petru Păun – judecător de la Judecătoria Chișinău și Adrian Cerbu – judecător al Judecătoriei Criuleni.

CSM mai urmează să selecteze 4 reprezentanți ai societății civile în acest colegiu.

Precizare importantă de la șeful „Moldovagaz” cu privire la achizițiile de gaze

SA Moldovagaz a contractat volumele necesare de gaze naturale, care vor asigura integral pînă la sfîrșitul lunii martie 2025 consumul malului drept al Nistrului, inclusiv al întreprinderilor din complexul energetic, al agenților economici și organizațiilor bugetare, scrie noi.md.

Despre acest lucru a declarat președintele interimar al Consiliului SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, menționînd că a făcut această precizare ca urmare a numeroaselor solicitări. Anterior, el a spus că Moldovagaz SA a luat act de decizia Gazprom de a limita, începînd cu 1 ianuarie 2025, ora locală 7.00, furnizarea gazelor naturale către Moldova pînă la un volum de 0 metri cubi pe zi. Vadim Ceban a declarat că, începînd cu decembrie 2022, toate gazele naturale furnizate de Gazprom în volum de 5,7 milioane de metri cubi pe zi au fost redirecționate de Moldovagaz SA către regiunea transnistreană a Moldovei. În același timp, gazele naturale pentru consumatorii din dreapta Nistrului au fost achiziționate de pe piețele regionale și europene. „Moldovagaz SA a contractat volumele necesare de gaze, care vor acoperi integral tot consumul malului drept pînă la sfîrșitul lunii martie 2025”, a subliniat atunci șeful Moldovagaz.

Tiraspolul refuză ajutorul Chișinăului pentru a depăși criza din regiune provocată de sistarea livrării gazelor din Rusia

Liderii de la Tiraspol refuză ajutorul propus de autoritățile de la Chișinău pentru a depăși criza din regiunea transnistreană, provocată de sistarea livrării gazelor din Rusia. Despre aceasta a anunțat președintele Maia Sandu, într-un video publicat după întrevederea de dimineață cu prim-ministrul Dorin Recean, vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian și șeful Legislativului, Igor Grosu, transmite IPN.

„Guvernul și partenerii externi au propus ajutor umanitar: alimente, medicamente, combustibil, generatoare, transportarea bolnavilor de pe malul stâng pe cel drept. Dar regimul de la Tiraspol a refuzat toate aceste ajutoare”, a comunicat Maia Sandu.

Potrivit președintelui Republicii Moldova, lucrurile sunt mai complicate pentru malul stâng, în această perioadă de criză energetică. „Vom vedea cum se vor desfășura lucrurile, dar autoritățile de la Chișinău fac totul ca să ușureze situația cetățenilor din regiunea transnistreană”, a promis șeful statului, Maia Sandu.

Delicios și sănătos! Budincă de banane și nuci
Articolul anterior
Ana Cernicova și fiica sa, Amelia Uzun, invitate speciale la un concert de caritate organizat la Paris
Articolul următor