Fiul președintelui Ion Iliescu, Bujor Sion de 62 ani surprins la brațul soției de 27 ani

Weekendul trecut la LOFT, Bujor Sion, fiul de suflet a fostului președinte al României, Ion Iliescu, s-a afișat la brațul tinerei sale soții,Laura Maria, în vârstă de 27 ani.  Nevasta Ambasadorul României în Filipine este model și cu ușurință a atras toate privirile în rândul bărbaților.

separator
b33

Potrivit  CANCAN.ro, Bujor Sion în vârstă de 52 ani, este copilul de suflet al lui Ion Iliescu, care l-a adoptat, fără a oficializa acest lucru, după ce părinţii lui au murit într-un accident de avion. În calitate de protejat al fostului preşedinte al României, lui Bujor Sion i s-au deschis multe uşi în lumea politică şi a reuşit chiar să îmbrăţişeze o carieră diplomatică. Multă vreme, el a fost tatăl vitreg al Mariei Marinescu după o căsnicie de 25 de ani cu mama acesteia, actriţa Ioana Pavelescu, şi i-a fost mereu aproape Mariei, ca un adevărat părinte.


colaj-sion-mama-maria-marinescu

Lucrurile s-au schimbat când a cunoscut-o pe actuala lui soţie, atunci o tânără de 24 de ani, Laura Maria Iordache, care s-a făcut remarcată în show-ul ”Next Top Model”. În lumea mondenă a intrat alături de sora ei cu care a concurat în emisiune, Cristina AlexandraCând a fost întrebată, după ediţia Next Top Model la care a participat, cum arată pentru ea bărbatul cu care ar vrea să îşi petreacă toată viaţa, Laura a răspuns: „Brunet, înalt, ochii verzi, inteligent, cu vocea lui Aurelian Andreescu – evident, ceva departe de realitate pentru că, în realitate, tot ce îmi doresc este un bărbat puternic“. Bujor Sion este, fără doar şi poate, un bărbat inteligent şi puternic, chiar dacă nu are vocea lui Aurelian Andreescu. Laura a găsit în Sion bărbatul puternic pe care declara că şi-l doreşte.

colaj-gemete-filipine

Apogeul existenţei sale l-a atins atunci când s-a căsătorit cu Bujor Sion, la începutul acestui an, devenind ”doamna ambasador” şi petrecându-şi mai tot timpul în Filipine, devenită a doua patrie pentru soţul ei. Totuşi, în această vară, Laura şi ”domnul ambasador” şi-au făcut timp şi pentru o vizită acasă, poposind la Loft. (Gabriel Niculescu)

Interviu despre chirurgia de 1 zi cu directorul general Medpark, Olga Șchiopu: “În spate este o industrie întreagă care lucrează pentru ca acest fapt să fie realizat”
Articolul anterior
Dezvăluiri șocante: chimioterapia poate răspândi cancerul și declanșa tumori agresive!
Articolul următor
Alte articole interesante