Ksenia Sobchak a arătat camera fiului

De când a devenit mămică, vedeta TV din Rusia s-a schimbat enorm. Aceasta a înlocuit fotografiile de la petreceri cu cele de casă. Chiar dacă a fost prezentă la mai multe evenimente mondene după ce a născut, Ksenia preferă să petreacă mai mult timp cu fiul său, care crește pe zi ce trece.

separator

Astăzi, Sobchak a postat o poză din camera micuțului. Pentru că face publicitate la un magazin pentru copii, prezentatoarea TV s-a lăsat fotografiată printre lucrurile copilului. La fel ca și restul odăilor, camera piciului arată foarte stilat.

yutyu

Chiar dacă recent a devenit mămică, Ksenia Sobchak are grijă de felul în care arată, continuă să se îmbrace stilat, să se mențină în formă și să se aranjeze ori de câte ori apare în public.

jgyfyt

Amintim că Ksenia Sobchak a născut pe 18 noiembrie 2016. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe pagina de Instagram. Ksenia a născut în clinica Lapino din Moscova. Pentru ea este primul copil, iar pentru soțul ei, Maxim Vitorgan, al treilea. Actorul mai are doi copii adulți, Polina și Daniel, de la prima soție, Victoria.

Apartamentul secret din vârful Turnului Eiffel. Iată cui aparține
Articolul anterior
Loial la 19 ani de activitate!
Articolul următor
Alte articole interesante