Lady Gaga și iubitul ei au pozat goi!

Numai ce nu a făcut interpreta pentru a fi în centrul atenției. A îmbrăcat cele mai caraghioase ținute, a purtat coafuri și make-up-uri extravagante. De această dată, Lady Gaga a pozat goală, alături de logodnicul ei, Taylor Kinney.

separator
gaga_5

Chiar dacă este un simplu selfie, acesta a fost editat de interpretă și va apărea pe una dintre coperțile revistei V, în ediția din această primăvară.

Apple investește în inteligența artificială

Apple a luat decizia de a abandona planurile de a dezvolta propria mașină electrică și de a reduce complet investițiile în acest domeniu, direcționându-și atenția către dezvoltarea tehnologiilor de inteligență artificială (AI), scrie evz.ro.

Apple a anunțat decizia de închidere a proiectului privind prima sa mașină electrică, care a fost în lucru timp de aproximativ zece ani.

Această veste a fost comunicată marți de cei peste 2.000 de persoane care au fost implicate în acest proiect.

Apple renunță la ideea de a dezvolta o mașină electrică

O parte din angajații din cadrul echipei Special Projects Group, care s-au ocupat de proiectul mașinii electrice, urmează să fie transferați la divizia responsabilă cu dezvoltarea Inteligenței Artificiale Generative. 

Potrivit informațiilor furnizate de Bloomberg, acest domeniu devine din ce în ce mai important pentru companie.

Experții de la Apple au început să lucreze la acest proiect încă din 2014, iar până în 2021 se discuta posibilitatea finalizării acestuia în următorii cinci-șapte ani.

Conceptul inițial presupunea că mașina electrică nu ar fi echipată cu un volan și pedalele obișnuite. Pentru a asigura siguranța circulației într-un astfel de vehicul, s-a dezvoltat un sistem complex de mecanisme auxiliare.

Mașina companiei urma să iasă pe piață în 2028

Conform unor informații din 2022, se pare că viitorul Apple Car, primul automobil al companiei de tehnologie și software, ar fi urmat să fie lansat în 2026. Ulterior, data a fost amânată pentru 2028.

Acesta va fi un vehicul electric, cu un preț estimat sub 100.000 de dolari.

În 2021, au circulat informații conform cărora noul Apple Car ar putea fi lansat în 2025. În plus, atunci au apărut primele imagini digitale editate, care au oferit o idee despre aspectul potențial al viitorului model.

Pe parcursul anilor, Apple a încercat să stabilească parteneriate cu diverse mărci renumite, cum ar fi Toyota, Hyundai și Nissan, pentru a colabora la proiectarea noului model.

Cu toate acestea, nu au reușit să convingă aceste mărci să își asocieze numele cu proiectul lor.

În schimb, compania ar fi recrutat un fost inginer de la Lamborghini. Conform speculațiilor, acesta se concentrează pe dezvoltarea șasiului, suspensiei, direcției și sistemelor de asistență pentru viitorul model electric.

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnîi vor avea loc pe 1 martie, la Moscova

Funeraliile liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi şi ceremonia de adio vor avea loc pe 1 martie, la Moscova, a anunţat miercuri, pe platforma X, purtătoarea de cuvânt a opozantului rus, Kira Iarmîş, informează Reuters.

Slujba religioasă pentru Aleksei va avea loc la biserică (…) din (cartierul) Marino, la 1 martie, orele 14:00. Funeraliile vor avea loc la Cimitirul Borisovski„, din sudul capitalei ruse, a scris Iarmîş, citată de AFP.

Echipa lui Navalnîi a denunţat obstacole în calea organizării funeraliilor omului politic pentru ca susţinătorii acestuia să-şi ia rămas bun de la el la Moscova.

Astfel, Kira Iarmîş a declarat marţi că la una dintre firmele de servicii funerare la care aliaţii lui Navalnîi au sunat li s-a spus că „antreprenorilor de pompe funebre le-a fost interzis să lucreze” cu echipa lui Navalnîi.

Doliu în lumea politică din Rusia. A murit fostul premier al Uniunii Sovietice

Nikolai Rîjkov, fost premier al Uniunii Sovietice în perioada 1985-1991, a încetat din viaţă la Moscova la vârsta de 94 de ani, a informat miercuri preşedinta Consiliului Federaţiei Ruse (Senatul rus), Valentina Matvienko, transmite EFE.

„Un om extraordinar şi bun, Nikolai Ivanovici Rîjkov, a murit. A fost un om care a marcat o epocă”, a scris Matvienko pe aplicaţia Telegram.

Ea a adăugat că lui Rîjkov, considerat unul din promotorii mişcării Perestroika, de democratizare a Uniunii Sovietice, şi care a fost senator între 2003 şi 2023, i-a păsat întotdeauna „în cel mai sincer mod de munca sa şi de rezultatele” acesteia.

Născut în 1929, Rîjkov a participat de altfel în calitate de prim-ministru la proiectul de reformă al economiei sovietice în timpul perestroikăi, condus de liderul sovietic Mihail Gorbaciov. El a susţinut politicile lui Gorbaciov, ultimul preşedinte al URSS, şi şi-a exprimat deschis opoziţia faţă de Boris Elţin, care avea să devină mai târziu primul lider rus după căderea Uniunii Sovietice.

În 1986 a condus cabinetul de criză pentru lichidarea consecinţelor catastrofei de la centrala nucleară de la Cernobîl, iar în 1988 s-a dedicat ajutorării Armeniei după un cutremur devastator, care a făcut peste 25.000 de morţi.

Rîjkov a participat la primele alegeri prezidenţiale din Rusia după prăbuşirea URSS, în care a obţinut puţin peste 16% din voturile alegătorilor şi s-a clasat pe poziţia a treia. 

Laurențiu Duță și-a ascuns soția de ochii presei. Cum arată aceasta
Articolul anterior
Meniul pentru sfântul Vasile care conține doar 1300 calorii!
Articolul următor