O femeie din Brazilia a dat 90.000 de dolari pentru un sărut cu Ricky Martin

O femeie de afaceri din Brazilia a fost gata să scoată din buzunar 90.000 de dolari pentru un sărut cu interpretul portorican. S-a întâmplat la o gală benefică organizată, la sfârșitul săptămânii trecute, la Sao Paolo, de Fundația Americană de Cercetări pentru combaterea SIDA, scrie agerpres.ro.

separator

Fericita câștigătoare a sărutului scos la licitație a fost Ana Paola Diniz, deținătoarea unui salon de frumusețe pentru mascote, iar momentul ei de tandrețe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuși de puțin deranjată de faptul că starul a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au pozat ținându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram. Mesajul alăturat era monosilabic: ”Da”, confirmând zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relație sentimentală.

brazilianca1

Nici tu nu făceai asta. Sfaturi înainte de aplicarea unei măşti faciale
Articolul anterior
Angelina Jolie are o sosie! Seamănă ca două picături de apă!
Articolul următor