O femeie a rămas blocată într-un lift timp de 2 zile

Până familia i-au observat lipsa şi au contactat autorităţile, femeia de 50 de ani a stat blocată în liftul unei clădiri din oraşul Kent, Marea Britanie, timp de 2 zile.

separator

Cunoscuţii au început să fie îngrijoraţi după ce şi-au dat seama că nu o mai văzuseră de pe data de 3 mai. Astfel, membrii familiei au cotactat autorităţile pe 5 mai ,duminică, iar femeia a fost evacuată din liftul defect.

După evacuare, aceasta a fost transportată la spital pentru a fi supusă controalelor pentru a vedea dacă a suferit traume fizice în timpul izolării.

Un reprezentant al Poliţiei a declarat pentru publicaţia The Independent că: „Poliţia din Kent a primit un apel la 12:42 pm, duminică, pe 5 mai, referitor la lipsa unei femei în jur de 50 de ani care nu mai fusese văzută de vineri după-amiaza”.

Reprezentanţii compania a cărei angajată este femeia drept om de serviciu a declarat că este alături de ea şi că a fost deschisă o anchetă.

Sursa

În Germania, a fost deschisă prima autostradă electrică pentru camioane. Video
Articolul anterior
VIDEO. Fizicienii suedezi au descoperit un alt motiv care a dus la cel mai mare accident nuclear din istorie – CERNOBÂL.
Articolul următor
Alte articole interesante