Poze cu Sophia Loren din tinereţe până în prezent

lors2-1834327914af17a874a71_206_300_Cunoscuta actriţă de origine italiană, Sophia Loren, la cei 79 de ani şi-a păstrat silueta din tinereţe.  Nu este adepta saloanelor de înfrumuseţare şi îşi face singură părul şi unghiile.

separator

De la cincisprezece ani, Shopia a început să domine concursurile de frumuseţe. Apoi a acceptat să joace roluri din cele mai variate, devenind prima femeie care a câştigat premiul de cea mai bună actriţă străină la Oscarurile din America.  A pozat pe parcursul vieţii pentru o mulţime de reviste. Vezi mai jos o evoluţie a stilului său.

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31 32 33 34 35
36

 Sursa poze

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Dragostea nu are hotar! O femeie vrea să se căsătorească cu o hologramă realizată cu ajutorul inteligenței artificiale

O femeie este pe cale să devină prima persoană care se va căsători cu o hologramă realizată cu ajutorul inteligenței artificiale.

Alicia își face planuri de nuntă cu o hologramă generată de inteligența artificială, numită AiLex, scrie stirileprotv.ro.

Anterior, ea a trăit cu un manechin numit Pierre, ca o modalitate de a explora dragostea și inteligența artificială.

Artista postează frecvent despre relația ei pe pagina sa de Instagram @hybridcouples.

Într-o postare despre relația ei cu holograma, ea a scris: „Este o relație romantică între o femeie și o inteligență artificială. Știm că, în curând, roboții și oamenii vor fi parteneri sexuali, dar, pentru mine, următorul pas important este implicarea emoțională a inteligenței artificiale cu oamenii”.

Momentan nu este clar cum anume a fost integrată inteligența artificială în videoclipurile femeii.

Framis nu este primul artist care alege o căsătorie neconvențională.

În 2016, artista britanică Tracey Emin, cunoscută pentru lucrarea My Bed, s-a căsătorit cu o piatră din grădina sa, numind-o „o ancoră, ceva cu care mă pot identifica”.

O fetiţă de cinci ani a murit, după ce a fost îngropată în nisip pe o plajă

O fată de cinci ani care se juca pe o plajă din Florida, SUA, a murit după ce a fost îngropată în nisip. Ea făcea o groapă în nisip, iar marginea acesteia s-a prăbușit, scrie observatornews.ro.

Nisipul a acoperit-o în totalitate, iar pe un băiat de șapte ani l-a prins pe jumătate, acesta fiind salvat.

A murit după ce a fost îngropată în nisip 

Accidentul s-a produs marți pe o plajă din Lauderdale-by-the-Sea, potrivit Sky News. Oficialii estimează că gaura avea o adâncime de aproximativ 1,8 metri, scrie Mediafax.

Salvatorii au folosit lopeți și scânduri de susținere pentru a scoate victimele din nisip.

Fata a fost acoperită în totalitate de nisip, iar băiatul a fost găsit îngropat până la mijloc. El a fost dus în stare critică la spital.

Interviu cu Dan Negru
Articolul anterior
Inna:”A DISPĂRUT”
Articolul următor