Sora Jannei Friske cere să-și vadă nepotul!

Conflictul dintre rudele și soțul Jannei Friske continuă. Sora interpretei a fost întrebată pe un site de socializare dacă este adevărat ce se vorbește în presă despre Shepelev. Natalia a răspuns că totul este adevărat.

separator
1442952138

Aceasta a concretizat că Dmitrii nu îi permite să își vadă nepotul. “Platon ar fi fericit să mă vadă, dar tatăl lui- nu.”

1442952087

Un deputat din Duma rusească a cerut ca nepoții Allei Pugacheva să fie mobilizați. Conform unor surse, unul dintre tineri ar fi primit citația

Un deputat din Duma rusească a cerut ca nepoții Allei Pugacheva, Deni Baisarov și Nikita Presniakov, să fie înrolați în armată.

”Chemări trebuie să primească toți cei care se încadrează în mobilizarea parțială, fără nicio excepție. Cine se va duce să slujească în locul nepoților colaboraționistei Pugaciova? Băieții din familii simple? Așa nu merge!” a declarat deputatul Roman Hudiakov.

Acesta a mai declarat că elitarismul s-a terminat și că toți sunt egali.

Alla Pugacheva a părăsit din nou Rusia, împreună cu copiii săi, gemenii Gari și Liza în vârstă de 9 ani.

Conform presei ruse, Deni Baisarov ar fi primit deja citația de înrolare. Nu se știe dacă nepoții Allei Pugacheva se află în Rusia sau ar fi părăsit țara după anunțul mobilizării.

Moment penibil cu Putin și alți lideri la finalul ceremoniei de anexare

Într-o scenă bizară, Vladimir Putin și liderii celor patru teritorii anexate și-au strâns mâinile în sala de ceremonii de la Kremlin, după semnarea decretelor de anexare a celor patru regiuni ucrainene.

Moment penibil cu Putin și alți lideri la finalul ceremoniei de anexare

„Un spectacol ciudat”, scrie presa occidentală, despre momentul cu cei cinci lideri, de la Kremlin, transmite digi24.ro.

Jurnaliștii de la Sky News remarcă faptul că, spre deosebire de alte momente în care Vladimir Putin păstra distanța față de interlocutorii săi, de această dată liderul de Kremlin s-a apropiat și și-a strâns mâna cu liderii autoproclamați ai regiunilor anexate ilegal de Rusia.

Vladimir Putin a semnat vineri decretele prin care a anexat ilegal teritoriilor ocupate din Ucraina la Rusia, după referendumurile pe care rușii le-au organizat de-a lungul săptămânii care a trecut.

Rușii au organizat o ceremonie somptuoasă pentru anexarea teritoriilor ocupate, o decizie prin care vor să-și întărească amenințările cu arma nucleară și să descurajeze armata ucraineană eliberatoare din a-și recupera teritoriile.

„Rusia are patru noi regiuni. O să ne protejăm oamenii cu toate mijloacele pe care le avem”, a declarat Putin, într-un discurs în care a amenințat din nou Occidentul și Ucraina.

Secretarul general al NATO va ține un discurs neplanificat, în această seară

Șeful NATO, Jens Stoltenberg, va ține, pe 30 septembrie, un discurs la sediul Alianței. Potrivit unui comunicat al NATO, adresarea acestuia va începe la ora 19:00.

Rusia cere NATO să nu admită Ucraina. Stoltenberg: „Nu acceptăm un sistem  în care marile puteri decid ce fac alte țări”

Anunțul vine după ce vineri, 30 septembrie, președintele rus Vladimir Putin a semnat decretul de anexare a regiunilor ucrainene Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie, dar și după ce liderul Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că a semnat cererea de aderare accelerată a Ucrainei la NATO.

Republica Moldova nu recunoaște tentativa de anexare ilegală de către Federația Rusă a celor patru teritorii ucrainene, aflate sub ocupație, ca urmare a războiului injust.

„Țara noastră reafirmă sprijinul ferm pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, în granițele sale recunoscute internațional”, menționează ministrul de Externe, Nicu Popescu.

4 minciuni care nu te lasă să slăbești!
Articolul anterior
Ofertele care fac dreptate!
Articolul următor