Struți de Moldova! Un fermier din țară propune spre vânzare struți vii. Anunțul, plasat pe o platformă online, i-a uimit pe internauți

Un anunț mai puțin obișnuit în Moldova a trezit curiozitatea internauților. Acesta a fost plasat de un fermier pe o platformă online de la noi.

”Aducem în vânzare struți vii (nu vindem cîte un kg de carne, se procură struțul viu, după care deja la dorință vi-l tăem și ajutăm să fie mărunțit). Struții având vârsta de un an și 4 luni, un struț are între 70-90 kg, un kg de Struț este de 100 lei. Ne aflăm în r. Straseni. Doritorii de a gusta o carne fragedă și foarte gustoasă și pentru mai multe detalii ne puteți contacta în privat.”

Internauții au fost uimiți să afle că păsările, aparent exotice pentru țara noastră, sunt deja disponibile în vânzare, mai ale că unii le-au văzut în realitate doar la grădina zoologică.

Unii chiar au făcut calculul cât i-ar costa o pasăre, iar mulți s-au grăbit să întrebe cât costă un ou. Fermierul le-a răspuns: acestea vor fi disponibile abia din luna aprilie și va costa 400 de lei bucata.

Alții mai ingenioși au întrebat fermierul dacă are în vânzare pui, dar fermierul a răspuns că nu are.

Cei mai glumeți l-au întrebat pe fermier dacă pot fi gătiți la rotisor.

Rusia a mobilizat mai mulți soldați decât a declarat oficial

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a declarat că oficialii ucraineni estimează că numărul militarilor mobilizați este mai mare decât cifra oficială a Kremlinului de 300.000. Reznikov a declarat că Kremlinul a mobilizat 500.000 de soldați ruși, scrie adevarul.ro.

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a susținut evaluarea ISW și a sugerat posibil că forțele ruse au mobilizat substanțial mai mult personal pentru o ofensivă iminentă.

Reznikov a declarat pe 2 februarie că forțele ruse se pregătesc să lanseze o ofensivă, probabil în estul sau sudul Ucrainei. Reznikov a declarat că oficialii ucraineni estimează că numărul personalului rus mobilizat este mai mare decât cifra oficială a Kremlinului de 300.000. Reznikov a declarat că Kremlinul a mobilizat 500.000 de soldați ruși, deși nu este clar dacă această cifră se referă la eforturile rusești de generare a forțelor după începerea mobilizării parțiale în septembrie 2022 sau la numărul total de forțe pe care Rusia le-a angajat în războiul din Ucraina. Şeful Direcţiei Generale de Informaţii Militare (GUR) din Ucraina, Kyrylo Budanov, a declarat la 31 ianuarie că în prezent sunt 326.000 de trupe ruse care luptă în Ucraina, cu excepţia celor 150.000 de militari mobilizați, aflați încă pe terenurile de antrenament. În total 476, 000 de militari ar putea fi reprezentativi pentru cifra lui Reznikov, sau cifra de 500.000 ar putea reflecta o evaluare conform căreia eforturile de cripto-mobilizare a Rusiei în curs de la sfârșitul primului val de mobilizare au generat un număr substanțial de forțe suplimentare. ISW nu a observat indicatori că eforturile de cripto-mobilizare din ultimele luni au produs până la 200.000 de personal mobilizat suplimentar, deși este posibil. Mobilizarea a 300.000 de cetățeni ruși a generat ramificații sociale interne și provocări de aprovizionare, iar mobilizarea sub acoperire a altor 200.000 de personal ar produce probabil probleme similare.

Descoperirea unei femei în timpul unor renovări: ce a ascuns soțul în zidul dormitorului

O femeie vârstnică din Berlin, Germania, a găsit mai multe arme, printre care şi o bazooka, în spatele unui perete din dormitorul ei, în timpul unor lucrări de renovare, transmite agenţia DPA citată de adevarul.ro.

Poliţia a anunţat miercuri pe Facebook că a confiscat pistoale de alarmă, puşti, un pistol-mitralieră şi alte pistoale, precum şi o bazooka, găsite în apartament.

Femeia a anunţat descoperirea obiectelor săptămâna trecută, potrivit mai multor articole publicate joi în media online.

Colecţia a fost scoasă la lumină în timp ce femeia îşi renova dormitorul împreună cu fiul său şi sorta lucrurile soţului ei, decedat în urmă cu trei ani.

Potrivit poliţiei, armele fuseseră depozitate de soţul ei în spatele unui zid. Femeia a declarat că nu era la curent cu existenţa ascunzătorii.

Armele urmează să fie distruse.

Mister la o grădina zoologică! O maimuță a rămas însărcinată deși a stat singură într-o cușcă timp de doi ani

Îngrijitorii de la grădina zoologică consideră că au rezolvat în sfârșit misterul unei maimuțe care a rămas însărcinată deși trăia singură. Momo, un gibon în vârstă de 12 ani, i-a făcut pe îngrijitorii grădinii zoologice din Japonia să rămână uimiți în ultimii doi ani, deoarece a trăit singură și nu a avut niciodată un companion.

Deși unii dintre vecinii gibonului cu mâini albe sunt masculi, cuștile lor au bare mari de sârmă de protecție între ele. Cu toate acestea, ea a dat naștere unui gibon negru cu mâini albe în 2021, iar îngrijitorii grădinii zoologice nu au reușit să își dea seama cum a făcut acest lucru. Dar, în cele din urmă, după aproximativ 24 de luni de întrebări, îngrijitorii grădinii zoologice din Nagasaki au reușit să afle cu ajutorul unui test ADN.

Aceștia au apelat la un cercetător care a analizat scaunul lui Momo pentru a afla ce ADN era implicat. De asemenea, au luat din patru candidați principali care ar fi putut fi tatăl, ajungând în cele din urmă la o concluzie. Mândrul tată este, de fapt, Itoh, un gibon agil în vârstă de 34 de ani.

Vorbind pentru Vice World News, administratorul grădinii zoologice, Jun Yamano, a declarat: Ne-a luat doi ani să ne dăm seama pentru că nu ne-am putut apropia suficient de mult pentru a colecta mostre – era foarte protectoare cu copilul ei”.

Yamano consideră că punctul de contact este o gaură în perete, cu un diametru de nouă milimetri, dar nu au nicio dovadă concretă în acest sens. Yamano a adăugat: Credem că este foarte probabil ca într-una din zilele în care Itoh a fost în spațiul expozițional, ei să fi copulat printr-o gaură”.

Grădina zoologică speră acum că Momo și Itoh se vor putea muta împreună. Mai întâi trebuie să se obișnuiască unul cu celălalt. Dar să sperăm că vor trăi împreună ca o familie”.

Un asteroid va trece la aproximativ 3.500 km de Pământ. Este al patrulea cel mai apropiat de planeta noastră din istorie. Se va întâmpla vineri
Articolul anterior
”Ceasul Apocalipsei” a fost fixat marți la 90 de secunde. Suntem mai aproape ca niciodată de momentul unui dezastru
Articolul următor