Studiu: În acest moment, supermarketurile sunt locurile în care britanicii ar putea să se infecteze cel mai ușor cu coronavirus

Supermarketurile sunt locurile în care britanicii ar putea să se infecteze cel mai ușor cu coronavirus, arată datele publicate de Direcția de Sănătate Publică din Marea Britanie, potrivit Sky News.

separator

Datele au fost culese folosind aplicația NHS Test and Trace. Analizând contactele și reluând traseul celor 128.808 de persoane care au raportat rezultate pozitive la testul COVID între 9 noiembrie și 15 noiembrie, autoritățile din Marea Britanie au descoperit locurile în care se transmite cel mai ușor virusul.

În timpul restricțiilor naționale din Anglia supermarketurile au rămas deschise pentru cumpărători. Noul set de date sugerează că acestea sunt acum principalul loc în care se transmite boala.

A doua cea mai frecventă locație raportată de cei care au avut test pozitiv pentru COVID-19 au fost școlile secundare, urmate de școlile primare, spitalele și casele de îngrijire.

Cum arată datele culese de Direcția de Sănătate Publică din Marea Britanie:

Supermarket – 18,3%

Școala secundară – 12,7%

Școala primară – 10,1%

Spital – 3,6%

Casa de îngrijire – 2,8%

Colegiu – 2,4%

Depozit – 2,2%

Grădiniță preșcolară – 1,8%

Pub sau bar – 1,6%

Ospitalitate – 1,5%

Universitate – 1,4%

Fabrici – 1,4%

Gospodărie mai mică de cinci – 1,2%

Sala de sport – 1,1%

Restaurant sau cafenea – 1,0%

Nata Albot, o mămică curajoasă. Cum arată abdomenul ei după 4 luni de sport
Articolul anterior
Mărturiile unui bărbat după 38 de zile de luptă cu Covid-19: ,, Zeci sau sute de injecţii, sunt vânăt peste tot. Nu mai am milimetru de piele neînţepat pe mâini”
Articolul următor
Alte articole interesante