Sute de oameni au ieșit astăzi la muncă. Au plantat o pădure întreagă de stejari la Puhoi!

Mai mulți angajați ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină și Agenţiei Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale și-au transformat o zi de weekend într-o minunată zi de muncă cu spor, care va aduce beneficii pentru zeci de generații de acum înainte, pentru viitorul acestei țări și mediul sănătos de viață.

separator

Înarmați cu zel și o conștiință sănătoasă, funcționarii au muncit umăr la umăr și au plantat o frumusețe de pădure de stejari în comuna Puhoi, Anenii Noi. Asta da realizare – înverzirea Moldovei!

Dacă fiecare din noi ar prelua acest exemplu demn de toată aprecierea, Moldova va arăta mereu așa cum ne dorim, verde, frumoasă și curată!

,,Astăzi, ca niciodată, toți împreună, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Compania Naţională de Asigurări în Medicină și Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale am plantat o pădure întreagă de stejari în Puhoi, Anenii Noi. Este copacul națiunii și trebuie să se întoarcă în pădurile noastre. A fost un exercițiu atât fizic, cât și de suflet. Mulțumesc tuturora pentru participare. Să ne trăiești, dragă Moldovă, verde și frumoasă!”, a menționat, pe Facebook, Ala Nemerenco, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Elevii moldoveni intră în vacanța de toamnă
Articolul anterior
Incendiu puternic în Capitală. Cum s-au descurcat pompierii
Articolul următor
Alte articole interesante