Talentele moldoveneşti cuceresc publicul din România

mihai ungureanu ionela tarusMihai Ungureanu și Ionela Țăruș, doi puști de 7 ani, au adus zâmbetul și talentul moldovenesc în scena de la ”Românii au talent”. Nu sunt la prima experiență de a convinge un juriu de performanță, așa că au obținut cu ușurință admirația și 3 de ”DA”, necesari pentru a merge mai departe.

separator

Mihai și Ionela fac dans de performanță de la vârsta de 3 ani și au obținut mai multe premii pentru talent, ținută scenică și teatralizarea în scenă. Primul lor mare succes a fost concursul Mini Miss & Mini Mister Moldova 2011.

mihai-si-ionelaAcel concurs a fost o treaptă reușită de lansare și într-un timp scurt au cucerit publicul autohton. Acum doi ani, Mihai și Ionela au  dus talentul lor la un show-ul televizat ”Minuta Slavî” din Rusia și au revenit acasă cu premiul II. Acum două zile, au cucerit și publicul din România.

Unica.md va urmări evoluția micuților la show-ul ”Românii au talent” și te va ține la curent. Între timp, îți propun să vezi cum ”rup” scenele internaționale doi puști de doar 7 ani.

http://www.youtube.com/watch?v=ah2wVUX92ds

 text: Natalia Bodiu

Ce tunsori sunt în vogă în 2013?
Articolul anterior
Smiley nu se aștepta la o așa lovitură din partea Antoniei. Află ce i-a făcut cântăreața
Articolul următor
Alte articole interesante