Test de personalitate indian. Alege o mandala și află ce secrete ascunde personalitatea ta

Mandala – este un simbol și totodată un ritual, originar din Hinduism și din Budism, care reprezintă Universul, conform Wikipedia.  Alege una dintre mandalele de mai jos și apoi citește ce dezvaluie aceasta, despre personalitatea ta.

separator

 Galben, negru și albPersoanele care aleg această mandala sunt prietenoase, se înțeleg bine cu toată lumea. Sunt oameni veseli și buni comunicatori. Tot ceea ce fac are la bază intenții bune. Sunt pozitivi, liderii perfecți datorită forței caracterului și a creativității lor.

Combinația acvamarin și roșuDescrie o persoană calmă și romantică. Roșul indică afecțiunea și pasiunea acesteia. Un om calm îi ajută cu bucurie și bunătate pe ceilalți. Este partenerul perfect pentru întreaga viață. Este o așa mare plăcere să petreci timpul cu el. În plus, are o gândire liberă.

Roșu, maro și alb
Este alegerea persoanei nerăbdătoare însă plină de carismă. Oamenii din această categorie sunt hotărâți și atunci când iau o decizie nu se mai întorc din drum. Pot fi, totuși, agresivi, nervoși, anxioși și usor de iritat. Roșul este o culoare puternică. Cei care o aleg sunt, în general, oameni puternici. Au o forță interioară care îi ajută să depășească orice.

Roșu, roz, albastru și galbenIlustrează feminismul. Aceste persoane sunt frumoase, emoționale și tandre. Sunt oameni organizați și, în general, considerați înțelepți. Au o legatură puternică cu sufletul, energia și vibrațiile. Sunt plini de energie și iubesc ideea de grup. Sunt persoane fericite, carora le place să râdă, adică amici perfecți.

Portocaliu, galben și negruSunt persoane avansate din punct de vedere spiritual, au un spirit liber sunt aventuroase, creative și sănătoase. Acești oameni sunt demni și se bucură de succes. Sunt foarte inteligenți.

Liliachiu, albastru, negru și albVisătorii sunt cei care aleg această mandală. Cred într-o lume magică. Liniștea interioară pe care o au este admirabilă. Sunt buni oratori. Își urmează inima și îi inspiră pe ceilalți. Sunt interesați de filozofie sau de studierea paranormalului.

VerdeSunt iubitori de animale și le plac activitățile în aer liber. Înțeleg natura și fiecare clipă liberă o petrec în sânul ei. Au un stil de viață foarte sănătos. Sunt exploratori aventuroși. Cred în dezvoltarea spirituală. Dau dovadă de compasiune și sunt centrați pe inimă.

RozSunt oameni cu inimă deschisă, iubitori și romantici, tandri și plini de sensibilitate. Sunt, în același timp, vulnerabili, puri și tocmai de aceea trebuie tratați cu atenție pentru a nu a li se distruge partea delicată. Sunt foarte recunoscători pentru tot ce au și ce nu au.

Fara culoareSunt persoane luminate. Armonia și echilibrul sunt componente cruciale ale vieții lor. Au un nivel foarte ridicat de înțelegere, așa că dacă simți nevoia să te destăinui cuiva, atunci ai găsit persoana potrivită. Sunt tot timpul serioși. Le place puterea și sunt perfectioniști.

Sursa

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Tragedie la Soroca. Un copil de doi ani și-a pierdut viața într-un incendiu
Articolul anterior
Ce boli riști să dezvolți în fucție de raportul talie-șolduri
Articolul următor