Toalete placate cu aur, coșuri de gunoi din beton și bijuterii pentru molari. Pe ce mofturi își cheltuie banii Kim Kardashian

Când ești miliardar, arunci cu banii în dreapta și în stânga. În afară de costurile pentru siguranța ei și a familiei Kardashian și pentru educația copiilor sau  confortul de care are parte Kim acasă sau în călătorii, mai sunt și achizițiile extravagante, fără de care ar putea trăi bine-mersi și cheltuielile ce depășesc bugete considerabile pe niște mofturi.

O toană de-a vedetei sunt accesoriile pentru dantura ei. Zău, cine ar investi sume consistente de bani în bijuterii pentru molari?! KimKardashian, cum cine?! Ea și-a cumpărat un soi de aparat dentar care are singura menire de-a înfrumuseța zâmbetul cuiva și care include diamante și alte pietre prețioase.

Gabby Elan Jewelry a realizat accesoriul costisitor, care arată perfect cu buzele voluptuoase ale vedetei și rujul pe care și-l promova când s-a lăsat fotografiată cu bijuteria dentară extravagantă.

Însă nu toate cheltuielile divei sunt inutile. De pildă, Kim a achitat chiria unui fost pușcăriaș pe cinci ani. Astfel, Matthew Charles, care a fost eliberat din închisoare în 2016, a fost ajutat financiar de vedeta de reality show atunci când nu și-a putut găsi un apartament de închiriat tocmai din cauza trecului său de infractor.

Alt lucru perfect inutil din viața vedetei este toaleta ei placată cu aur. În 2013, Kardashian a cheltuit 750.000 de dolari pe patru toalete placate cu aur, pe care le-a instalat în vila ei din Bel-Air, pe care o împărțea la acea vreme cu Kanye West.

Pe lângă toaletele exclusiviste, vila supradimensionată a vedetei mai are și frigidere cu cristale Swarovski și aparate electrocasnice Elecrolux în valoare de 1 milion de dolari. „Se pare că interior casei costă de două ori mai mult decât întreaga proprietate. Au cheltuit 1 milion de dolari numai pe sistemul de securitate!”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Întrebarea este – are Kim acasă la ea coșuri de gunoi din ciment, în valoare de 129 de dolari? Se pare că da! Cui i-ar trebui un coș de gunoi din ciment… nu se știe, dar este irelevant oricum pentru cineva care are atâția bani, încât nu mai știe ce să facă cu ei.

Paturile care sunt în casa vedetei sunt și ele cât se poate de valoroase. Kim a cheltuit aproape 1 milion de dolari pe șase paturi ediție limitată de la Savoir Royal State Beds. Se pare că doar 60 de astfel de paturi au fost făcute în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, cu ocazia Jubileului său de Diamant.

„Ca regulă de la care nu ne abatem, nu discutăm comanda clienților noștri. Doar atât putem spune – că Kim și Kanye n-o să mai iasă din dormitor, odată ce-și instalează patul nostru!”, a declarat directorul Savoir Beds, pentru Daily Mail. Ei bine, au ieșit… și nu oricum, ci trântind ușa după ei, pentru că cei doi soți au divorțat, iar despărțirea lor oficială tocmai s-a finalizat zilele trecute.

Viața lui Kim nu este mai simplă de când are copii, dimpotrivă. Doar pentru a funcționa lucrurile în casa ei, vedeta de reality show scoate de pe card 100.000 de dolari doar pentru facturi. „În momentul de față, bonele copiilor costă cel mai mult și asta din simplul motiv că acestea sunt la dispoziția celor mici 24 de ore din 24.

Educația copiilor este și ea costisitoare. Cei patru copii Kardashian-West urmează cursurile școlii Sierra Canyon School, unde taxa este de 40.000 de dolari.

Rutina de înfrumusețare a divei nu putea fi nici ea ieftină. Kim dă 3.000 de dolari PE ZI pe machiaj și, în jur de 2.700 de dolari tot pe zi pentru întreținerea ei fizică. În total, nu mai puțin de 170.000 de dolari pe lună se duc pentru ca cel mai faimoasă dintre durorile Kardashian să-și mențină imaginea de divă absolută.

sursa: www.clickpentrufemei.ro

O tânără mamă din Italia a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor

O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în comă. Incidentul care a declanșat această lungă suferință a avut loc în mai 2010, când Annabella, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a suferit complicații severe în urma unei operații de augmentare mamară la o clinică privată din Caserta, Italia.

Un vis transformat în coșmar

Originară din Cava dei Tirreni, în provincia Salerno, Annabella își dorea să își îmbunătățească aspectul estetic printr-o intervenție aparent simplă și comună. Totuși, o reacție adversă la anestezie a precipitat un șir de evenimente nefericite, culminând cu intrarea sa în comă. Eforturile disperate de resuscitare nu au reușit să o aducă înapoi la o viață normală, lăsând-o într-o stare vegetativă profundă.

În urma incidentului, Annabella a fost transferată prin mai multe clinici specializate și a suferit numeroase intervenții ortopedice, într-o încercare de a-i îmbunătăți starea. În cele din urmă, a fost mutată acasă, unde a primit îngrijiri continue, sprijinită de Asl (Administrația Sanitară Locală). 

Ce spun medicii care s-au ocupat de Annabelle

Medicii implicați în cazul Annabellei au fost condamnați pentru vătămare corporală gravă, un verdict care a subliniat gravitatea neglijenței medicale și a stârnit un dialog național despre riscurile intervențiilor estetice și importanța supravegherii medicale. Tragedia a sensibilizat opinia publică și a determinat multe femei să fie mai precaute în privința alegerilor lor estetice.

Moartea Annabellei Benincasa ridică întrebări serioase despre standardele de siguranță în chirurgia estetică și despre cum o decizie vizând frumusețea exterioară poate avea consecințe devastatoare. 

Țânțari care răspândesc malaria, descoperiți și pe teritoriul României. Semnalul de alarmă transmis de autorități

România se confruntă cu o nouă provocare de sănătate publică: prezența țânțarilor care pot transmite malaria. Această situație alarmantă a determinat autoritățile și specialiștii în sănătate să intensifice măsurile de prevenție și să informeze publicul despre riscurile asociate.

Recent, mai mulți țânțari capabili să răspândească malaria au fost identificați în diverse regiuni din Europa, inclusiv în România. Schimbările climatice, care favorizează temperaturi mai ridicate și perioade mai lungi de căldură, au facilitat răspândirea acestor insecte vectori. Situația este similară în alte țări europene, unde experții avertizează că bolile transmise de țânțari, cum ar fi malaria și febra dengue, ar putea deveni mai frecvente.

Semnalul de alarmă transmis de autorități

Rachel Lowe, un medic respectat din Barcelona, a subliniat necesitatea unei pregătiri adecvate în fața acestor boli. Conform unei declarații pentru The Guardian, Europa ar putea fi nepregătită să gestioneze un val de infecții cu malaria și febra dengue. Ea a avertizat că răspunsul slab la schimbările climatice ar putea duce la o creștere a numărului de cazuri și chiar la decese.

„Odată cu răspunsul slab la schimbările climatice, ne putem aștepta la o creștere a cazurilor și la apariția morților cauzate de boli precum malaria și febra dengue pe teritoriul Europei. Trebuie să anticipăm eventuale pandemii și să intervenim din timp pentru a le preveni”, a declarat medicul Rachel Lowe, conform The Guardian și Realitatea.net.

Malaria este o boală infecțioasă gravă, cu simptome ce pot fi confundate ușor cu cele ale altor afecțiuni minore. Simptomele includ frisoane severe, febră înaltă, grețuri, dureri musculare, dureri de piept, oboseală persistentă și transpirații abundente. Este crucial ca oricine prezintă aceste simptome să caute imediat asistență medicală.

Prevenția și măsurile de control

Pentru a preveni răspândirea malariei, este esențială o monitorizare atentă a populațiilor de țânțari și implementarea de strategii eficiente de control al vectorilor, cum ar fi:

Utilizarea de insecticide în zonele cu risc crescut.
Instalarea de plase de țânțari la ferestre și uși.
Folosirea de lotiuni sau spray-uri repelente de insecte.
Eliminarea apelor stătătoare, care pot servi drept mediu propice pentru reproducerea țânțarilor.

Prezența țânțarilor care transmit malaria în România este un semnal de alarmă pentru toți cetățenii. Este vital să se ia măsuri de precauție și să se respecte recomandările autorităților pentru a reduce riscul de infecție. 

Semafoare pe asfalt pentru pietonii cu ochii mereu în telefon. În ce țară se întâmplă?

Sud-coreeni încearcă să prevină accidentele de la trecerile de pietoni.

Pentru că problema ochilor ațintiți în telefon a ajuns să fie globală, autoritățile au amplasat semafoarele la nivelul solului, și nu pe stâlpi, tocmai ca oamenii să le observe indiferent de situație. 

sursa

Săptămâna începe cu temperaturi negative. Când se va mai încălzi afară
Articolul anterior
Lupte grele în parlamentul din Senegal. Deputații au făcut schimb de pumni și au aruncat cu scaune
Articolul următor