Toți bărbații întorc capul după ea pe stradă! Cine este frumoasa româncă și ce meserie are

O avocată din Iași a ajuns să fie campioană sportivă, deoarece în urmă cu câțiva ani și-a descoperit această pasiune. Irina Moșneagu este legitimată la Clubul Sportiv CFR Iași Fitness și Culturism, iar de profesie este avocat, însă în prezent s-a suspendat din această activitate. Ieșeanca mărturisește faptul că și-a dorit să facă totul perfect, astfel încât, dacă ar fi activat în continuare în două domenii atât de diferite, n-ar mai fi avut niște rezultate atât de impresionante.

Irina Moșneagu are 41 de ani și este mama a doi copii în vârstă de 10, respectiv 21 de ani. Aceasta a studiat la Facultatea de Drept și a finalizat studiile fiind premiantă și bursieră, cu media 9,81. A profesat în domeniul avocaturii, însă a oprit temporar activitatea, pentru că și-a dorit să se perfecționeze pe latura sportivă.

„În perioada asta am suspendat activitatea. Nu se poate performa în două domenii atât de diferite. N-aș fi avut rezultatul actual, dacă aș fi mers zilnic la serviciu. Antrenamentele le fac dimineața, când s-ar fi suprapus cu activitatea cealaltă. Ori eu sunt născută să le duc spre perfecțiune când le fac”, declară Irina Moșneagu reporterilor BZI.

Irina Moșneagu și-a îndeplinit un vis, ajungând campioană

Irina Moșneagu a început activitatea fizică mai ușoară după cea de-a doua naștere, însă peste câțiva ani a decis să se antreneze la alte limite, descoperindu-și plăcerea pentru acest sport.

„Am început activitatea fizică ușoară în anul 2012, după a doua naștere. Mai serios am continuat să mă antrenez prin anii 2017, la o sală de sport, unde am prins gustul pasiunii pentru antrenamentele de acest gen”, menționează Irina Moșeagu.

Ieșeanca mărturisește faptul că în acest sport nu pot exista transformări peste noapte, deoarece necesită ani de muncă și întotdeauna există loc de progres. De asemenea, aceasta dezvăluie și faptul că nu poți schimba procesul natural al organismului.

„În acest sport nu există transformări peste noapte. Se realizează în ani și mereu este loc pentru progres. Cred că este singurul sport în care răbdarea e un element important. Dacă, de exemplu, în alt sport poți exersa 8 ore într-o zi pentru a-ți îmbunătăți performanțele sau anumite tehnici, fără ca acest lucru să dăuneze, în fitness nu poți grăbi progresul natural al propriului organism, care se obține sine-qua-non cu trecerea timpului”, povestește campioana.

Irina Moșneagu se numără printre sportivii norocoși care sunt susținuți de către familie și cei din jur.

Sportiva are în palmares locul I la „Bikini Master +40“, „Bikini Mom“, „Bikini înălțime cu 1,74“ și Open. De asemenea, este cvadrupla câștigătoare a Cupei Libertății din Timișoara, un concurs cu participare internațională.

Atleta care are un corp la care mulți sportivi doar visează este convinsă că toate eforturile pe care le depune nu sunt în zadar.

sursa: www.bzi.ro

O nouă rută feroviară între Ucraina și Republica Moldova va fi lansată în decembrie

Între Ucraina și Republica Moldova va fi lansată ruta feroviară Lvov-Chișinău, din 15 decembrie, informează presa ucraineană citată de radiomoldova.md.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului de Administrație al companiei „Ukrzalizniția”, Oleksandr Pertsovskyi.

„Funcționează cu succes ruta Kiev-Chișinău. Acum adăugăm și Lvov la această conexiune. A fost o cerere populară”, a remarcat el.

Trenul va porni din Lvov la ora 15:00 și va ajunge la Chișinău a doua zi, la ora 11:30.

Potrivit șefului „Ukrzalizniția”, acesta este un timp convenabil pentru cei care doresc să facă un zbor din aeroportul local, care este destul de activ, în special pe rutele sudice populare, cum ar fi Turcia.

Acum Lvov va avea o conexiune directă cu Chișinăul”, a subliniat Oleksandr Pertsovskyi.

Biletele vor fi puse în vânzare cu 20 de zile înainte de data plecării.

România și Bulgaria se pot alătura pe deplin spațiului Schengen în ianuarie 2025

România și Bulgaria se pot alătura pe deplin spațiului Schengen de liberă circulație din ianuarie 2025, a declarat vineri ministrul de interne ungar, Sandor Pinter, care a adăugat că decizia finală va fi luată la reuniunea miniștrilor de interne ai UE din 11 decembrie, informează Reuters.

Pinter a anunțat că un pachet de măsuri de securitate va fi prezentat la reuniunea miniștrilor de interne din UE din 11 decembrie, între care aranjamente pentru cel puțin 100 de polițiști de frontieră pentru a proteja granița dintre Turcia și Bulgaria.

România și Bulgaria se află pe rute majore pentru comerțul ilegal cu arme și droguri, precum și pentru traficul de persoane, dar Comisia Europeană a declarat, după o investigație amănunțită, că cele două țări au îndeplinit toate cerințele Schengen.

România a descris opoziția Austriei ca fiind nejustificată, citând date de la agenția de frontieră Frontex care arată că migranții ilegali au intrat în UE în principal din Balcanii de Vest, nu din România.

Gata cu restricțiile de acces în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău

Începând cu data de 23 noiembrie 2024, ora 08.00, restricțiile de acces în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău vor fi eliminate complet. Această decizie a fost luată de Grupul managerial de risc, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

”Accesul în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău va fi permis tuturor persoanelor, fie că sunteți pasageri, fie că doriți să întâmpinați sau să petreceți pe cineva drag.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Securitatea și siguranța fiecărui participant la traficul transfrontalier sunt priorități absolute.”, anunță Aeroportul Internațional Chișinău.

Astăzi este marcată Ziua mondială a copiilor născuți prematur
Articolul anterior
Maia Sandu pleacă din nou la Paris! Șefa statului va participa la reuniunea Platformei de Sprijin pentru Moldova
Articolul următor