Tragedie în Rusia. O moldoveancă, ucisă cu toporul de către soț pentru că l-a părăsit. Trei copii au rămas fără mamă

Crima a avut loc, ieri, 11 noiembrie, în raionul Vsevolojsk, regiunea Leningrad, într-un salon de manichiură, deținut de către femeia originară din Moldova.

separator

Femeia a fost împușcată cu o armă, iar apoi bătută cu un topor, au declarat oficialii legii pentru 47news.

Conform datelor preliminare, în jurul orei două după-amiază, la numărul de telefon de urgență a fost recepționat un apel despre incident din centrul comercial „Leader”. Un agresor a atacat-o pe cetățeanca  Moldovei, în vârstă de 36 de ani, Elena Șpak, proprietara unui salon de unghii.

Potrivit informațiilor, agresorul era soțul femeii, în vârstă de 52 de ani. Acesta a lovit-o de 10 ori în cap cu un topor. Femeia a murit din cauza rănilor la fața locului.

Suspectul a fost reținut. Potrivit informațiilor preliminare, motivul represaliilor ar putea fi despărțirea de soțul ei. Femeia l-a părăsit pe bărbat, iar în octombrie acesta i-a tăiat părul cu un cuțit.

Atunci, bărbatul a fost reținut de poliție, dar ulterior eliberat. Cuplul are o fiică de cinci ani. Cei doi erau căsătoriți de șapte ani. Femeia mai are doi copii din prima căsnicie, rămași în Moldova, scrie kp.md.

Doi italieni trăiesc singuri într-un sat izolat, dar poartă mască când se întâlnesc
Articolul anterior
O infirmieră, acuzată că a ucis opt nou-născuți în urmă cu patru ani
Articolul următor
Alte articole interesante