Trei soldați ruși care au violat o mamă și pe fiica ei, în Ucraina, au fost bătuți cu scaune de camarazii lor

Soldatul rus Nikita Cibrin, din Brigada 64 de pușcași motorizați, care este acuzat de crime în Bucha, a fugit de pe front și a povestit pentru ediția în limba rusă a The Insider despre ororile războiului, la care a fost martor, scrie libertatea.

„Știu sigur că au existat jafuri. Am văzut cum au fost furate mașini în Lipovka și Andriivka, am văzut cum au spart mașini pe care nu le puteau porni, au distrus case. Au înnebunit, spuneau: avem putere, avem tancuri, avem vehicule de luptă de infanterie, arme și așa mai departe. Sindromul Rambo a fost activat. Au luat decorațiuni din case, dispozitive mobile”, a relatat Cibrin, care a confirmat și faptul că soldații ruși au violat femei în Andriivka.

„Au luat-o razna după ce mulți au găsit alcool în casele prădate și au băut. A existat un caz în Andriivka, când o mamă și o fiică au fost violate. Patru tipi au făcut-o. Unul a fugit, restul au fost bătuți cu scaune de colegi și comandanți. Chiar voiau să-i împuște. Nu puteau fi acuzați, pentru că nu existau dovezi, așa că doar au fost concediați”, a dezvăluit fostul militar.

El a mai spus și că soldații ruși trăiesc condiții groaznice pe front: „Oamenii nu au mai fost în lumea normală de mult timp. Nu aveau condiții normale. Armata ucraineană a arătat imagini ale tranșeelor sale, unde totul este uman: adăpost, izolare de umezeală, paturi normale, electricitate. Armata ucraineană are o atitudine mult mai bună față de soldații săi”.

De asemenea, potrivit lui Cibrin, soldaților ruși li s-a promis că vor fi trimiși acasă, dar nu s-a întâmplat asta. Comandamentul pune presiune fizică și psihologică asupra celor care au vrut să părăsească frontul, sau au făcut tot ce au putut pentru a fi luați prizonieri.

„Toată lumea a fost intimidată, li se spune că le vor tăia penisul sau testiculele, sau altceva”, relatează tânărul care a mai povestit că a făcut pe nebunul pe front, pentru a nu fi trimis în prima linie.

Pentru că a fugit și a refuzat să tragă, toată lumea s-a întors împotriva lui, inclusiv familia lui: „Pentru ei, sunt un trădător al patriei și atât. Și ce, eram obligat să merg la război și să ucid civili ucraineni? Să mă duc la închisoare? A treia opțiune este să fugi”.

Cibrin a spus că vrea să depună mărturie la un tribunal internațional: „Nu am nimic de ascuns. Acesta este un război criminal pe care Rusia l-a început. Vreau să fac tot posibilul să-l termin”.

El a mărturisit că s-a înrolat în armată în vara anului 2021, din proprie voință, din cauza unor probleme financiare. Potrivit militarului, brigada sa a fost adusă în Ucraina fără să li se spună soldaților ce vor face, de fapt. El a petrecut prima lună de război în satul Lipovka, la 50 km de Kiev. În această perioadă, colegii săi au organizat un genocid la Bucha și Andriivka.

Pe 16 iunie, a reușit să părăsească Ucraina ascunzându-se într-un camion cu destinația Rusia. După evadarea sa, a contactat activiști pentru drepturile omului de la Gulagu.net pentru a-l ajuta să părăsească Rusia. Pe 15 noiembrie a aterizat la Madrid, unde a cerut imediat azil politic. Potrivit lui Cibrin, în timp ce cererea sa este în curs de examinare, el va fi plasat într-un centru temporar pentru refugiați.

Radu Sîrbu au lansat o piesă alături de soție și cei 3 copii!

Sianna & Radu Sîrbu au pregătit o imensă surpriză de sărbători pentru  publicul lor.Este prima dată când artiștii lansează o piesă alături de toți copiii lor, de la mic la mare: David- Nicolas (6ani), Eva-Maria (9 ani) și Anastasia-Dalia (17 ani).

Întitulată „Lângă ai tăi„,  piesa vine cu un sound dansant și jucăuș cu influențe Pop-Dance, transmițând un mesaj pozitiv în care se poate regăsi fiecare dintre noi: ORIUNDE TE-AI AFLA ÎN LUMEA ACEASTA, TOT MAI BINE E ACASĂ  #LangaAiTai”.

Versurile piesei, scrise de Sianna, exprimă cel mai bine sentimentul de dor, de  AI TĂI, atunci când ești plecat în lumea mare, iar interpretarea copiilor îți transmite dulceață pură a copilăriei și te face să retrăiești emoțiile sărbătorilor de iarnă  atunci când toată familia se adună la masa festivă.
Fetele familiei Anastasia-Dalia și Eva-Maria nu sunt la prima piesă, de-a lungul anilor ele au adunat deja în portofoliu câteva piese și colaborări cu milioane de vizualizări și ascultări.Eva-Maria a colaborat cu Cezar Stratan pentru piesă “Altădată” care este milionară în vizualizări pe YouTube. Iar pentru mezinul familiei David-Nicolas piesa “Lângă Ai Tăi” reprezintă  debutul său artistic!

Radu Sîrbu : Mulți m-au întrebat dacă îmi doresc că picii noștri să ne calce pe urme, însă chiar dacă toți copiii noștri sunt pasionați de tot ce înseamnă creație, arta frumosului, și fac școală de muzică pe lângă școală generală, eu nu mi-am propus neapărat acest lucru. Vreau ca ei să-și croiască singuri drumul și să-și descopere singuri pasiunile, iar eu îi voi susține în orice domeniu își vor alege ei, fie că e muzică, IT sau orice altceva. Însă că obiectiv îmi doresc mult să le transmit  arta  muzicii,  pentru cultură lor generală.
Producția piesei “Lângă ai tăi” a fost o experiență de neuitat! Cu toții ne-am implicat și am muncit mult  at
ât în studio cât și la repetiții, drept dovadă rezultatul este pe măsura așteptărilor, iar picii sunt încântați de piesă și o fredonează cu orice ocazie.”

Sianna„Piesă această transmite nu doar cuvinte dar și o energie debordantă cum rar mai găsești în piesele din zilele noastre. Copiii au ceva magic în vocile lor, și nu mă refer la octave ci la simplitatea, naivitatea și fericirea pe care o transmit prin interpretare. Este una din piesele mele preferate din cele peste 200 de piese scrise în ultimii ani și sigur motivul sunt cei 3 pitici care au pus magie în fiecare vers. Sper să simțiți asta  când savurați piesa lângă oamenii dragi.”

Piesa se poate asculta pe toate platformele digitale iar pe YouTube se pot vedea și imaginile din culisele ședinței de Crăciun și savura atmosfera familie Sîrbu în formulă completă.

Anglia: Cum au fost furate 5 mașini de lux, de peste 800.000 de euro, în doar un minut

O flotă de mașini de lux, în valoare de peste 800.000 de euro, a fost furată de hoți dintr-o parcare securizată din Anglia în aproximativ 1 minut.

Cinci vehicule, printre care două Porsche, un Mercedes Maybach, un Mercedes A45 AMG 4matic și un Ariel Atom, foarte rar, au fost furate de hoți, după ce au tăiat sistemul de siguranță de la poarta parcării, potrivit BBC citat de digi24.ro.

Imaginile în care hoții dispar cu mașinile au fost distribuite acum de poliție, în încercarea de a-i identifica pe infractori. Poliția din Essex a reușit să recupereze doar Mercedesul Maybach, însă celelalte patru vehicule furate în noimebrie din Bulphan sunt de negăsit.

”Mă gândesc mereu la partide de sex cu cumnata mea. Mă excit!”. Confesiunile unui bărbat fac înconjurul internetului

Un bărbat de 41 de ani a dau frâu liber imaginației și a împărtășit povestea lui cu toată lumea. Fără inhibiții, acesta a vorbit despre cele mai intense fantezii sexuale pe care le are și despre cum se gândește mereu să facă sex cu cumnata lui.

Fanteziile sexuale reprezintă, desigur, o normalitate, însă nu atunci când sunt legate de unul dintre personajele principale ale familiei tale! Un bărbat de 41 de ani a început să aibă tot felul de sentimente vizavi de cumnata sa. Potrivit informațiilor oferite e thesun.co.uk, bărbatul mărturisește că se excită ori de câte ori o vede pe cumnata lui și că se gândește mereu la partide de sex cu aceasta. 

„Îmi iubesc soția și mă simt vinovat”

De asemenea, bărbatul punctează faptul că și soția lui arată bine, însă cumnățica este…next level! Din aceste motive, le găsește atractive pe amândouă și nu mai știe deloc cum să facă și ce să facă, pentru a gestiona căsnicia așa cum trebuie.

Disperat, și-a împărtășit povestea cu celebra Deidre, cea care ascultă și oferă sfaturi tuturor persoanelor care au probleme în amor. 

Individul a început prin a mărturisi că sora soției sale, cumnata de care este atât de atras, are numai 33 de ani, în comparație cu el, care are 41. Deci și acest lucru ar putea reprezenta un motiv pentru care se simte atras de ea: tinerică și neliniștită!

„Eu am 41 de ani, iar soția mea are 38 de ani. Suntem căsătoriți de 5 ani, avem o fetiță de 2 ani și soția mea este, din nou, însărcinată. Cumnata mea are 33 de ani. Soția mea este o femeie minunată, dar cumnata este altceva – are niște forme apetisante, e sexy și obraznică. Îmi place de ea de ani de zile… Îmi iubesc soția și mă simt vinovat pentru sentimentele pe care le am față de cumnata mea.

Din această cauză, în ultima vreme am evitat să mai stau în preajma ei, deoarece încep să mă excit atunci când este pe-aproape. Îmi e din ce în ce mai greu să nu mă gândesc la ea. M-am și masturbat în timp ce îi priveam fotografiile de pe rețelele de socializare… 

Cum fac să opresc totul aici, să nu mai am sentimente? Soția mea ar fi devastată dacă ar afla așa ceva…” a spus bărbatul.

Ce i-a recomandat specialistul

Povestea lui nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor, așa că unul dintre specialiștii publicației menționate anterior i-a și răspuns la povestea bizară:

„Este firesc și inevitabil să găsești alte persoane atractive, din când în când. Nu putem controla gândurile și sentimentele, însă ne putem controla acțiunile. Atâta timp cât nu acționezi în consecință, nu faci nimic greșit.

Soția și cumnata ta vor avea întotdeauna trăsături familiale similare, iar cu ajutorul acestora, vei fi mereu atras de ele. Însă, nu uita un aspect extrem de important: Nu o cunoști pe sora ei la fel de bine cum o cunoști pe soția ta!

Dacă ești fericit într-un mariaj, rămâi acolo! Și nu te mai folosi de fotografiile cumnatei pentru niciun fel de scop, căci e posibil să fii descoperit!!” i-a spus și specialistul, după ce i-a aflat povestea.

sursa: www.click.ro

Emmanuel Macron: „A abandona Moldova, să o lăsăm să sufere, e egal cu a hotărî că Europa nu mai este fidelă valorilor sale”
Articolul anterior
Înmormântare cu bucluc. Rudele s-au luat la bătaie la ieșirea din biserică
Articolul următor