Turiștii moldoveni sunt așteptați în vacanță în Grecia

Din 15 mai, autoritățile elene vor deschide granițele și pentru cetățenii din Moldova, care s-au vaccinat, au un test negativ la Covid sau un certificat care să ateste prezența anticorpilor. Toate traduse în limba engleză, anunță organizația națională de turism din Grecia.

Reprezentantul Organizației Naționale de Turism din Grecia spune că pentru a evita carantină, moldovenii vor trebui să prezinte, la fel ca și turiștii din alte țări, un certifiat de vaccinare în cazul în care s-au imunizat, un test negativ la Covid sau un document care să ateste prezența anticorpilor după ce s-au tratat de Covid.

Chiar dacă în statul elen sunt aprobate doar câteva vaccinuri, la intrarea în Grecia turiștii nu vor fi întorși din drum dacă s-au imunizat cu serul unui alt producător, spune reprezentantul Organizației naționale de turism.

Odată ajunși în Grecia, călătorii vor fi nevoiți să respecte măsurile de protecție care sunt instituite în țară. Masca este un element obligatoriu în spațiile închise și deschise, dar nu și la plajă.

sursa

Dorin Chirtoacă, mesaj emoționant în memoria mamei sale trecute la cele veșnice
Articolul anterior
Radiatoare decorative create pentru a surprinde
Articolul următor
Alte articole interesante