Ultimele zile de înscriere în Concursul Notorium Trademark Awards, ediția a 8-a

La Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards participă peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii.

Perioada de înscriere a mărcilor noi în Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2023 se finisează pe 22 septembrie.

Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, completând formularul pe https://notorium.md/send.

Concursul dureză pînă pe 29 septembrie curent și este disponibil cu voting online și SMS voting pe pagina oficială www.notorium.md, cu înregistrare în baza numerelor de telefoane mobile din Moldova. Pentru că se ține de cont de principiul de calitate și transparență, pentru prima dată în Moldova, de pe un număr de telefon va fi posibil de votat doar o singură dată brandurile preferate înscrise în Concurs.

Recomandăm să participați activ în concurs, să votați și să publicați pe rețelele sociale informația Dvs. de votare, pentru obținerea unui rezultat mai bun (pe https://notorium.md/promovare găsiți exemple de promovare utilizate anterior de participanții concursului).

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2023 vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Ei concurează pentru distincțiile trofeele NOTORIUM şi pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”.

Conform studiului de marketing „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate în municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul:

  • 70% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra un produs sau serviciu marcat cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”;
  • 59% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste produse sau servicii marcate cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”.

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse sau servicii şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldoveni în ele. 

Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat la adresa https://bit.ly/3iheNDz .

Procesul de creare a trofeelor poate fi vizualizat în video de mai jos.

Beneficiile participanților la Concursul Mărcilor Recunoscute Notorium 2023 le găsiți pe www.notorium.md.

Oferta pentru parteneriate este disponibilă AICI!

Fiti parte din comunitatea liderilor business-ului moldovenesc ce au fost desemnați învigători la cele 7 ediții NOTORIUM, 2016 – 2022:

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: info@notorium.md, de asemena la organizatorii evenimentului: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

”Câtă durere ai lăsat în urma ta, Andreea…” Val de mesaje îndurerate pe rețele după anunțul despre decesul Andreei Cuciuc, fiica lui Igor Cuciuc

Plânge tot Internetul. Val de mesaje îndurerate pe toate rețelele sociale după anunțul despre decesul Andreei Cuciuc, fiica lui Igor Cuciuc, informează unica.md.

Artiști, oameni de rând, tineri, dar și părinți vin cu cuvinte de condoleanțe în susținerea familiei interpretului Igor Cuciuc, dar și regrete imense pentru această pierdere greu de descris prin cuvinte.

Primul care a venit cu un mesaj a fost interpretul Oleg Spânu, care i-a fost coleg Andreei la Centrul de Excelență în Educație Artistică ”Ștefan Neaga”, acolo unde studia tânăra.

Oleg Spînu: ”Drum lin spre cer, Andreea. Să știi că noi, colegii tăi, te vom iubi mereu.”

Lumea muzicală de la noi, dar și cei din tânăra breaslă au venit cu mesaje îndurerate pe rețele:

Nicolae Botgros: ”Nu pot sa cred și n-o să cred ca Andreea Cuciuc a părăsit lumea cu dor… O veste tare tulburătoare. Lacrimi și durere în sufletele noastre, a părinților, Diana și Igoras, a celor care a iubit-o și o va iubi mereu… Ea va rămâne în sufletele noastre, ca o sfântă icoană creștinească… Condoleanțe părinților și tuturor celor care au îndrăgit-o.”

Cornelia Ștefăneț: ”Refuz să cred… Câtă durere ai lăsat în urma ta, Andreea… Condoleanțe familiei, nu găsesc efectiv cuvinte.”

Camelia Ursu: ”Mare durere… Prea mare! Mi se sfâșie sufletul.”

Ariana Boldurescu: ”Nu am cuvinte de când am aflat… Suflet bun, prea bun… Zbor lin spre stele. O să ne fie dor.”

Natalia Midoni-Rodideal: ”De ce, Doamne, atâta nedreptate? Viață, de ce ești așa de dură?”

Veste tragică! Andreea Cuciuc, fiica interpretului Igor Cuciuc, s-a stins din viață în această seară

O veste tragică a zguduit lumea muzicală. Andreea Cuciuc, fiica interpretului Igor Cuciuc s-a stins din viață în această seară. Despre asta au anunțat mai mulți colegi de-ai tinerei care i-au fost alături în ultimele clipe.

Seara trecută, Andreea ar fi petrecut alături de colegii ei la Balul Bobocilor într-un local din sectorul Botanica al Capitalei. Într-un moment, tânăra s-ar fi simțit rău, iar colegii au chemat ambulanța.

Medicii ar fi încercat să o resusciteze, dar era deja prea târziu, aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Andreea era singurul copil în familia Cuciuc.

Unica.md aduce sincere condoleanțe familiei.

Campania națională de împădurire, lansată oficial: Mobilizare națională – 16 noiembrie

Săptămâna trecută ministrul mediului, Sergiu Lazarencu, alături de Victor Durbală, directorul Agenției „Moldsilva”, au dat start campaniei de împădurire din toamna acestui an în localitatea Mălăiești, raionul Orhei. În cadrul acestei inițiative ambițioase, peste 7.300 de hectare de teren vor fi împădurite pe parcursul anului 2024, scrie unghiul.com.

Campania face parte din Programul Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor și are scopul de a îmbunătăți biodiversitatea și de a contribui la combaterea schimbărilor climatice.

Detalii despre campanie
În primăvară, au fost plantați 3.300 de hectare de pădure, iar pentru această toamnă este planificată împădurirea a încă 4.000 de hectare. Din totalul suprafeței, în raionul Ungheni vor fi reîmpădurite peste 80 de hectare, implicând primăriile Măcărești, Morenii Noi, Pîrlița, Sculeni și Boghenii Noi.

Mobilizare națională
Începând cu data de 16 noiembrie, întregul Guvern se va alătura eforturilor de împădurire la Mălăiești, unde vor planta 40 de hectare de pădure. De asemenea, cetățenii din toată țara sunt încurajați să participe la acțiuni similare, fiind disponibile 440 de locații de plantare în cadrul a 160 de primării.

Declarațiile ministrului mediului
„Vom planta peste 26 de milioane de puieți în această toamnă, inclusiv specii precum stejar, frasin, salcâm și arțar, toate crescute în pepinierele „Moldsilva”. Fiecare copac plantat este un simbol al responsabilității noastre față de natură și de viitorul Moldovei”, a declarat Sergiu Lazarencu. El a evidențiat, de asemenea, cooperarea eficientă cu autoritățile locale, care au pus la dispoziție 24.000 de hectare de teren pentru împădurire de la începutul programului.

Această inițiativă are potențialul de a transforma peisajul țării și de a promova un mediu mai sănătos și mai verde pentru generațiile viitoare.

Criză de manuale în școlile din Capitală. Municipalitatea cere intervenția autorităților
Articolul anterior
Fiica unui angajat MAI, fără permis de conducere, ar fi provocat un accident în stânga Nistrului
Articolul următor